سالاد

انواع سالاد با مارچوبه

طرز تهیه چند سالاد با مارچوبه جدید و خوشمزه وبا ترکیبی از گیاهان

سالاد سیب زمینی با مارچوبه

مواد لازم:

مارچوبه ۱ دسته

سیب زمینی پخته ۴ عدد

فلفل قرمز کبابی ۲ عدد

پیازچه ۶ عدد

کاهو وجعفری ۱ دسته

روغن زیتون به میزان دلخواه

کره ۱ قاشق

آب لیمو وآب


طرز تهیه :

مارچوبه ها را  از قسمت انتها به اندازه ۲ سانت برش می زنیم و به اندازه های یک انگشت برش میزنیم  در قابلمه ریخته  سپس روغن زیتون, آب لیمو و آب را می ریزیم  و میگذاریم بپزد نزدیک به زمان پخت کره را می ریزیم.سیب زمینی پخته را پوست کنده و مکعبی خرد میکنیم  و در یک ظرف می ریزیم سپس جعفری, پیازچه را اضافه میکنیم  روغن زیتون و نمک را می ریزیم و مخلوط میکنیم  کاهو را در ظرف ریخته رویش سیب زمینی ها راریخته  و روی آن فلفل کبابی خرد شده چیده در آخر مارچوبه های پخته شده را گذاشته و سرو میکنیم


سالاد مارچوبه با پیاز فرمز

مواد لازم

روغن سرخ کردنی به میزان کافی نان سفید سه ورقه
مارچوبه فقط قسمت سرصد گرم روغن زیتون شش قاشق سوپ خوری
سرکه قرمز دو قاشق سوپ خوری سرکه سفید یک قاشق سوپ خوری
دانه خردل یک قاشق چای خوری قارچ کلاهک بسته ۳۵۰ گرم
پیاز قرمز ورقه شده یک عدد برگ کاهو ۱۰۰ گرم


طرز تهیه:

روغن را گرم کنید و نان را برای تهیه کروتن بپزید تا طلایی شود کروتن را با حوله آشپزخانه خشک کنید تا روغن آن گرفته شود مارچوبه را آب پز کنید تا نرم شود سپس هر جوانه آن را به سه قسمت تقسیم کنید روغن زیتون،سرکه ها ، ودانه خردل را با هم مخلوط کنید سپس قارچ را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا خوب به هم آغشته شود پیاز قرمز و برگ کاه را به هم افزوده سپس همه مواد را به هم مخلوط کنید این مواد را روی کروتن بریزید و میل فرمایید


سالاد مارچوبه با لوبیا سبز

مواد لازم :

۴۵۰ گرم لوبیا سبز تازه
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم مارچوبه تازه
نصف پیاز قرمز ، خرد شده
دو فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) قرار می‌دهیم.

لوبیا سبز و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در یک کاسه قرار می‌دهیم تا تمام لوبیا سبز را پوشش بدهد.

و لوبیا سبزها را درون فر حدود ۱۰ دقیقه حرارت می‌دهیم.

مارچوبه‌ها را نیز مانند لوبیا سبز با یک قاشق روغن زیتون درون کاسه پوشش می‌دهیم و درون فر قرار می‌دهیم و ۱۰ الی ۱۲ دقیقه درون فر تفت می‌دهیم.

لوبیا سبز بو داده و مارچوبه با پیاز قرمز ، گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری را درون یک کاسه می‌ریزیم و مقدار کمی فلفل سیاه و نمک اضافه می‌کنیم.

اجازه دهید سالاد خنک شود و از خوردن آن لذت ببرید.


 سالاد پاستا با گوجه و مارچوبه

مواد لازم

نصف یک بسته پاستای فرمی
۱ ق س روغن زیتون
۱ دسته کوچک تره فرنگی ( خرد شود )
۴ حبه سیر ( ریز خرد شود )
۲۵۰ گرم مارچوبه تازه ( خرد شود)
۲ عدد گوجه فرنگی ( خرد شود )
۲ عدد خیار ( با پوست خرد شود)
۲۰۰ گرم اسفناج ( خلالی خرد شود)
مقداری نمک

مواد لازم برای سس

۲ ق س روغن زیتون بودار
۳ ق س سرکه بالزامیک
۳ ق س مغز تخمه آفتابگردان


طرز تهیه 

ابتدا پاستا را در آب جوش، نمک و کمی روغن ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکشی کنید.

در تابه مناسبی روغن زیتون را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم گرم شود. سپس تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و ۳-۲ دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند . پس از آن مارچوبه را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به حرارت دادن ادامه دهید .

در یک کاسه بزرگ، باقیمانده سبزیجات را با هم مخلوط کنید و مواد سس را روی آنها بریزید؛ به طوری که سبزیجات به سس آغشته شوند. سپس مخلوط سبزیجات پخته شده را بریزید . در آخر پاستا را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سالاد آماده است . برای تزئین سالاد مقداری مغز تخمه آفتابگردان هم روی سالاد بریزید


سالاد مارچوبه با میگو

مواد لازم

مارچوبه ۴۵۵ گرم، ساقه‌های چوبی آن جدا شود

میگو ۵۴۰ گرم، پخته و پوست‌کنده شده
روغن‌زیتون ۱.۴ پیمانه
گل سیر ۱ عدد، خردشده
آب‌لیمو ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم


طرز  تهیه
.

یک قابلمه‌ی متوسط آب را جوش بیاورید و خوب به آن نمک بزنید. مارچوبه را به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید برای ۳ دقیقه بماند. با یک کفگیر سوراخ‌دار مارچوبه‌ها را خارج کرده و در یک کاسه بریزید تا خنک شوند. میگوها را به قابلمه‌ی آب جوش اضافه کنید. اگر قبلاً آن‌ها را پخته‌اید بعد از سی ثانیه از آب خارج کنید – این کار فقط برای این است که میگوها گرم شوند. اگر میگوها خام هستند آن‌ها را برای دو تا سه دقیقه بجوشانید تا کاملاً بپزند. میگوها را خارج کرده و به یک کاسه‌ی بزرگ منتقل کنید.

مارچوبه را از قطر تکه‌های نازک‌کنید تا به نوک آن برسید. نوک آن را به شکل یک تکه سالم بیندازید. ( خرد نکنید زیرا با این کار بهتر به نظر می‌رسد ). مارچوبه‌ها را در کاسه‌ی میگو بریزید. مواد باقی‌مانده را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل سیاه را برای طعم گرفتن به آن اضافه کنید. اگر دوست داشتید آب‌لیمو را بیشتر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن