آشپزی 3 سوت

سه سوته املت پیتزای سوسیس و سیب زمینی

مواد تشکیل دهنده
سیب زمینی متوسط – ۲ عدد ابپز
تخم مرغ – ۴ عدد
سوسیس یا کوکتل – ۳۰۰ گرم
پنیر تست – ۵ ورق
روغن – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم

 


طرز تهیه – پیتزای سوسیس وسیب زمینی 

سیب زمینی تون رو آبپز کنید اما له و خرد نشه و بعد بگذارید کاملا خنک بشه این خیلی مهمه چون داغ باشه خوب برش نمیخوره و خرد می شه.
کوکتل هاتون رو به شکل و سایز دلخواه خرد کنید و سرخ کنید. حالا یک کاسه بردارید و تخم مرغهاتون رو توش بشکنید
و تخم مرغهاتون رو به همراه نمک و فلفل کمی با چنگال بزنید
حالا توی یک تابه نچسب خوب سیب زمینی هاتون رو که آبپز و خنک شده و برش زدید رو بچینید و با کمی روغن یک طرفش رو کمی سرخ کنید  و همینکه برش گردوندید سوسیس های سرخ شده رو روی سیب زمینی ها بچینید  و مایع تخم مرغ رو روشون بریزید.  سعی کنید مایع بطور یکنواخت همه جای تابه پخش بشه و سطح یکدستی داشته باشید

حالا حرارت رو خیلی کم کنید و در تابه رو ببندید.
بعد از یک دقیقه در تابه رو بردارید و پنیر هاتون رو روی تخم مرغهای نیم بند شده بچینید
حالا یک با سس کچاپ و فلفل نوش جان کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن