کیک و شیرینی

طرزتهیه بیسکویت گردویی

بیسکویتی متفاوت وساده با گردو مقوی برای عصرانه

مواد لازم
۳۵ عدد بیسکویت یا کراکر بسته بندی شده کوچک
یک فنجان شکر قهوه‌ای بسته بندی شده
یک فنجان کره
یک چهارم قاشق چای خوری کرم کاکایو
یک فنجان خرد شده گردو


روش تهیه:
ابتدا فر را روشن نموده و دمای فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم.
کراکرها را درون یک ظرف ۱۰ در ۱۵ اینچی قرار می‌دهیم و شکر ، کره و کرم کاکایو را درون یک ماهیتابه به جوش می‌آوریم و بر رو کراکرها می‌ریزیم و روی مواد گردوها را می‌پاشیم.
حال درون فر قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا آماده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن