پیتزا و ساندیچ

طرزتهیه ساندویچ روگن

ساندویچی ساده وبا طعم متفاوت با سس ماست

مواد لازم
نان روگن بزرگ / ۱ عدد
برگ خالواش (تمیزشده) / ۲۰۰ گرم
ژامبون مرغ دودی (ورقه‌شده) / ۴۰۰ گرم
پیاز (خرد شده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
آووکادو (ورقه‌شده) / ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
خیار (حلقه شده) / ۴ عدد (۴۰۰ گرم)
تخم مرغ (آب پز و حلقه‌شده) / ۴ عدد (۲۲۰ الی ۲۴۰ گرم)
کاهو (تمیزشده) / ۶ برگ (۲۰۰ گرم)
سس ماست / به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی / ۱ قاشق سوپخوری (۱۵ گرم)
شکر / ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
ماست / ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
آب لیموترش / ۱/۴ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) / به مقدار لازم


طرزتهیه ساندویچ:

به وسیله چاقوی اره‌ای نان را  برش دهید و داخل آن را خالی کنید. سپس به ترتیب با برگ خالواش، ژامبون، پیاز، آووکادو، خیار و تخم مرغ داخل آن را پرکنید. برگ کاهو را نیز روی آن گذاشته و تکه جدا شده نان را روی مواد بگذارید و به‌وسیله نخ آشپزخانه آن را ببندید. سپس به اندازه های دلخواه برش دهید و به همراه سس ماست سرو کنید یا سس ماست را لابه لای مواد بریزید.

روش تهیه سس ماست:

رب گوجه فرنگی، شکر و ماست را در ظرف مناسبی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آب‌لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید تا سس مزه دار شود.


نان روگن، نان بسیار مقوی و سرشار از فیبرهای غذایی است و در مقایسه با نانی که از آرد گندم تهیه می شود، املاح معدنی بیشتری دارد. به همین دلیل مصرف این نان موجب تسریع عبور غذا از سیستم گوارشی و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و ایجاد حس سیری می شود، به علاوه وجود این نان در سبد غذایی افرادی رژیمی به علت داشتن کالری کمتر کمکی بسیار مناسب است. این نان برای افراد مبتلا به دیابت نیز به دلیل کاهش سرعت جذب گلوکز بسیار مفید است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن