آش و سوپآشپزی رژیمی

طرزتهیه سوپ عدس مجارستانی

سوپی سرشار از ویتامین آهن خوشمزه و بدون گوشت

مواد لازم
عدس ریز ۲ پیمانه . پیاز خرد شده ۲ عدد .

سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده ‌۲ عدد .

بادمجان رنده شده ۲ پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل ۱ قاشق چایخوری . پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری

سرکه سیب ۱ پیمانه . برگ بو ۲ عدد . آب مرغ ۲ لیتر

گشنیز خرد شده به مقدار لازم . روغن زیتون‌ ۲ قاشق غذاخوری . ماست نصف پیمانه


طرز تهیه :

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن ، سوپ سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن