غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه آلبالو پلو

فوت کوزه‌گری خوشمزه شدن این غذای جذاب تابستانی

آلبالوپلو

مواد لازم

فیله مرغ: ۵ عدد

زعفران: ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

مربای آلبالو: به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را تکه‌تکه کنید و با نمک و فلفل در کره تفت دهید و اجازه دهید تا کامل بپزد. در ادامه زعفران را به آن اضافه کنید.

بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، مرغ و مربای آلبالو را لابه‌لای برنج دم کنید. دقت کنید که میزان برنج کف قابلمه بیشتر از مربای آلبالو باشد تا ته‌دیگ نسوزد.

فوت و فن‌های درست کردن آلبالوپلو

از ریختن آب مربا داخل برنج خودداری کنید.
اگر دوست ندارید که برنجتان صورتی‌رنگ شود، مربای آلبالو و خلال پسته را با کمی کره تفت دهید یا با مقدار خیلی کمی برنج دم کنید و بعد روی برنج بریزید و مرغ‌ها را کنارش بچینید.
اگر مقدار برنج زیاد است بهتر است از روش بالا استفاده کنید.
می‌توانید از گوشت قلقلی هم به‌جای مرغ استفاده کنید. در این شرایط هم گوشت را بعد از طبخ یا لابه‌لای برنج دم کنید یا جدا کنار برنج بچینید.
به‌جای مربا می‌توانید آلبالو را با کمی شکر بپزید. این بستگی به ذائقه شما دارد که می‌خواهید شیرین باشد یا ترش.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن