آشپزی ملل

طرز تهیه انواع املت فرنگی

انواع املت مخصوص یک صبحانه بی نظیر با طعم های متفاوت بسیار خوشمزه

املت اسپانیایی

مواد لازم

تخم مرغ :۲ عدد
قارچ :۲ عدد
کره :۲۵ گرم
فلفل :یک دوم قاشق چایخوری
فلفل دلمه :یک دوم
گوجه فرنگی :یک عدد متوسط
ژامبون گوشت یا مرغ :یک ورق
نمک :یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه 

تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده. مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

نکته

بهتر است که این املت اسپانیایی را در فر تهیه کنید اما اگر این امکان را نداشتید از ماهیتابه استفاده کنید. در این صورت باید در هنگام طبخ املت حتما در ماهیتابه را ببندید.


املت آمریکایی 

مواد لازم 

تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
روغن زیتون یا کره: ۱ قاشق چایخوری
نمک دانه درشت : ⅛ قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده : ۱ قاشق سوپخوری
سالسای تازه : ۲ قاشق سوپخوری
پنیر خامه‎ای تند : ½ پیمانه


طرز تهیه 

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.سپس در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و نمک را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا کف کند.سپس پنیر خامه ای ، سالسای تازه و برگ گشنیز را به تخم مرغ ها اضافه کنید و داخل تابه بریزید تا به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم املت بپزد.

املت آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با کمی سس سالسا سرو کنید.


املت مدیترانه ای 

املت مدیترانه ای را به عنوان صبحانه، نهار یا عصرانه می توانید درست و میل کنید. 

مواد لازم 

روغن زیتون : ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی :۴ تکه شده ½پیمانه
پیازچه خرد شده :۱ قاشق غذاخوری
اورگانو (آویشن) : کمی
پنیر فتا درشت خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
زیتون سیاه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
نمک درشت : ⅛ قاشق چایخوری


طرز تهیه

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزد تا گرم شود.سپس پیاز ، گوجه فرنگی و ارگانو را داخل آن بریزید و حدود ۱ دقیقه داخل تابه تفت دهید تا گو جه فرنگی ها نرم شوند و بپزند.بعد آن را از روی حرارت بردارید .سپس پنیر و زیتون را به آن اضافه کنید.

در ظرف دیگری تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کف کند. ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا کره به تابه اضافه کنید تا داغ شود بعد تخم مرغ ها را در تابه پهن کنید و بعد از سفت شدن تخم مرغ مخلوط آماده شده گوجه و پنیر را لای تخم مرغ بریزید و املت را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.


املت  مکزیکی

مواد لازم:

۱ عدد پیاز خردشده
۱ عدد فلفل‌دلمه‌ای قرمز
۱ عدد فلفل‌دلمه‌ای سبز
۲ عدد گوجه‌فرنگی
۲ عدد تخم‌مرغ
۱ ق س ریحان خرد شده
۲ ق س روغن‌زیتون
۱ ق س آب‌لیمو
به میزان لازم نمک ،فلفل و روغن مایع


طرز تهیه:

۱. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این میان فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بعد از شست‌وشو به ‌صورت نواری خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را هم بشویید و از وسط نصف کنید. حالا داخل گوجه‌ها را درآورید و در یک کاسه بریزید. سپس آنها را مانند فلفل‌ها به‌صورت نواری خرد کنید.

۲. بعد از حدود ۵-۴ دقیقه که پیازها نرم و طلایی شدند، فلفل‌ها را بریزید و آنها را همراه با پیاز تفت دهید. سپس تکه‌های گوجه‌فرنگی را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید. یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.

۳. بعدازآنکه تکه‌های فلفل و گوجه نرم شدند، تخم‌مرغ‌ها را داخل تابه بشکنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ به خورد مواد برود. سپس صبر کنید تا املت شما آماده شود.

۴. در یک تابه‌ کوچک روغن ‌زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت گوجه‌فرنگی را که کنار گذاشته بودید، همراه با بقیه آب‌لیمو، ریحان خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.حالا می‌توانید املت را همراه با سس مورد نظر سرو کنید.


 املت چینی 

مواد لازم 

• ۵۰ گرم لوبیا سبز
• ۵۰ گرم جوانه گندم یا سویا
• ۱ عدد پیاز سبز، خرد شده
• ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، خرده شده
• یک تکه زنجبیل، رنده شده
• ۱ حبه سیر، له شده
• ۴ عدد تخم مرغ
• روغن زیتون


طرز تهیه

۱. لوبیاسبز ها را در کاسه ای بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۳ دقیقه بماند و سپس آب آنها را بگیرید. بعد زیر آب سرد آنها را آبکشی کنید.

۲. لوبیاسبز، جوانه ها، پیاز و فلفل ها را در کاسه ای مخلوط کنید.

۳. زنجبیل، سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ظرفی مخلوط کنید.

۴. تخم مرغ ها را با ۲ قاشق غذاخوری آب سرد در کاسه ای بزنید و به آن فلفل سیاه بزنید.

۵. یک ماهیتابه چینی را روی شعله متوسط داغ کنید. روغن بریزید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۳۰ ثانیه آن را حرارت دهید تا سفت شود. سپس املت را در بشقابی بگذارید و روی آن درپوش بگذارید تا گرم بماند. همین کار را برای بقیه مخلوط تخم مرغ انجام دهید.

۶. مخلوط لوبیاسبز را روی هر نیمه املت بریزید. سپس آنها را از وسط تا بزنید تا مواد داخل آنها بیرون نریزید. روی آنها سس بریزید و سرو کنید.


املت مکزیکی:

مواد لازم

۴ عدد تخم مرغ
یک سوم فنجان شیر
سه چهارم فنجان پنیر مکزیکی
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
۴ عدد پیاز سبز، خرد شده
یک چهارم فنجان برگ جعفری، خرد شده
۲۰ گرم کره
۲ قاشق چایخوری روغن زیتون


طرز تهیه

۱. تخم مرغ ها، شیر، یک چهارم فنجان پنیر و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید. سپس فلفل، پیاز، جعفری و بقیه پنیر را در کاسه ای مخلوط کنید.
۲. نصف کره و نصف روغن را در ماهیتابه نچسبی روی شعله بالا گرم کنید تا به جلز ولز بیفتد. سپس شعله را کم کنید و نیمی از مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید. حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا تخم مرغ ببندد.
۳. نیمی از مخلوط فلفل را روی املت بریزید و حدود ۴ دقیقه بپزید تا تخم مرغ طلایی شود. حالا می توانید املت را لوله کنید و در بشقاب سرو کنید. برای بقیه کره، روغن، مخلوط تخم مرغ و مخلوط فلفل هم همین کار را تکرار کنید.


 املت اسپانیایی:

مواد لازم

۱ عدد سوسیس، خرد شده
۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد سیب زمینی، پوست کنده و برش زده شده
۱۰ عدد تخم مرغ
نیم فنجان آب


طرز تهیه

۱. یک ماهیتابه نچسب بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. حدود دو دقیقه هر طرف سوسیس را بپزید تا قهوه ای شود. سپس آنها را به کاسه ای منتقل کنید. پیازها را داخل روغن بریزید و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. آنها را نیز به کاسه ای منتقل کنید.

۲. در ماهیتابه ای روی شعله متوسط روغن داغ کنید و نیمی از برش های سیب زمینی را ته آن بچینید. روی آن سوسیس ها و پیازها را بریزید. همین کار را برای بقیه سوسیس و سیب زمینی و پیاز تکرار کنید.

۳. تخم مرغ ها و آب را در کاسه بزرگی بزنید. به آن نمک و فلفل بزنید. این مخلوط را به ماهیتابه اضافه کنید و شعله زیر آن را کم کنید تا املت ببندد. می توانید آرام لبه املت را بلند کنید تا بقیه تخم مرغ ها به زیر آن بریزند. این کار را ۲ یا ۳ بار تکرار کنید تا تخم مرغ نپخته نماند. برای پختن این املت ۲۵ دقیقه زمان لازم است.

۴. شعله بالایی گریل را روشن کنید و حدود ۵ دقیقه املت را داخل گریل بگذارید تا روی آن هم بپزد و طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن