سس و ترشی ها

طرز تهیه انواع سس مخصوص پاستا خوشمزه وجدید

چاشنی مخصوص پاستا به سبک فرنگی

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا
گوجه فرنگی رسیده ۱۰ عدد
روغن زیتون خالص ۱/۴ پیمانه
سیر ۵ حبه
نمک، فلفل قرمز و شکر به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
اورگانو یا آویشن ۱ ق غذاخوری
جعفری خردشده ۱ ق غذاخوری
ریحان خردشده ۱ ق غذاخوری


طرز تهیه سس مارینارا، سس پاستا، سس ایتالیایی، 

طرز تهیه سس مارینارا
برای تهیه سس مارینارا ابتدا پیاز و سیرها را خیلی ریز خرد کرده و یا رنده کنید.
در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون ریخته و آن‌ها را حدود ۴-۵ دقیقه تفت دهید.
گوجه‌فرنگی‌های رسیده و آبدار را داخل غذاساز ریخته و خوب له کنید. (می‌توانید به جای گوجه فرنگی تاره، از ۲ عدد کنسرو گوجه‌فرنگی نیز استفاده کنید.)
پوره گوجه فرنگی را به سیر و پیاز داخل تابه اضافه کنید.
نمک، فلفل، شکر و اوریگانو را اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و بدون گذاشتن درب تابه، حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به جوش بیایند.
هر از گاهی مواد داخل تابه را هم بزنید.
بعد از این مدت، جعفری و ریحان خردشده را به مواد اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا مواد خوب جا بیفتند. وقتی آب سس تبخیر شده و به غلظت رسید سس مارینارای ایتالیایی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب شما آماده است.


مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

سرکه (سرکه بالزامیک یا سرکه سیب ساده) ۱/۲ پیمانه
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
روغن زیتون ۱ پیمانه


دستور تهیه سس فرانسوی
ابتدا آب را داخل مخلوط کن بریزید.
سپس سرکه را اضافه کنید.
در مزحله بعدی سس خردل را بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا مخلوط ترکیب شود.
پس از مخلوط شدن سرکه و سس خردل، پودر عصاره مرغ را بیافزایید.
در ادامه روغن زیتون را آرام آرام در حین اینکه مخلوط کن روشن است از بالا داخل ظرف مخلوط کن بریزید.
در مرحله آخر نمک و فلفل در صورت تمایل اضافه می‌کنیم


مواد لازم برای تهیه سس رنچ:
سس مایونز ۳/۴ پیمانه
خامه ترش ۳/۴ پیمانه
پیازچه، جعفری، شوید خردشده ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
سیر ۱ حبه
موسیر خردشده یا پیاز ۱.۵ ق چای‌خوری
سس خردل (دل‌خواه) ۱.۵ ق چای‌خوری
باترمیلک ۱/۲ پیمانه
سرکه سیب از هر کدام ۱ ق غذاخوری
سس ووسترشایر (دل‌خواه) ۲ ق چای‌خوری


طرز تهیه سس رنچ:
یک ظرف مناسب انتخاب کرده و سس مایونز، سس خردل و سس ووستشیر را داخل آن بریزید.
سس‌ها را باهم مخلوط کنید تا یک‌دست شوند.
حالا ۱ حبه سیر را له کرده و به آن‌ها اضافه کنید.
موسیر را نیز له کرده و یا رنده کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
۳/۴ پیمانه خامه ترش را نیز همراه با نصف پیمانه باترمیلک داخل ظرف ریخته و همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید.
به اندازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پیازچه، جعفری و شوید تازه خردشده را نیز با مواد مخلوط کنید.
سرکه قرمز یا سرکه سیب را نیز به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
سس ووستشیر و سس خردل هر دو دارای نمک هستند پس قبل از اضافه کردن نمک به سس رنچ، ابتدا مقداری از آن را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک به آن اضافه کنید.
اگر احساس کردید غلظت سس زیاد است و دوست دارید کمی روان‌تر باشد می‌توانید کمی دیگر باتر میلک به سس اضافه کنید.
سس رنچ را داخل ظرف دربسته قرار داده و تا زمان سرو، داخل یخچال نگه‌ دارید.
نکته:
سس رنچ را باید هر بار به اندازه مصرف همان وعده تهیه کنید.
در صورتی که چیزی از سس باقی ماند، می‌توانید حداکثر تا ۳ روز آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از تخم کرفس نیز برای طعم بهتر سس استفاده کنید.
بعضی افراد به جای سرکه سیب از آبلیمو استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن