آشپزی سالم

طرز تهیه انواع غذا ها جدید با قارچ

دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ با طعم های متفاوت

 غذا با قارچ و برنج
 

در تهیه آن علاوه بر قارچ و برنج از تخم مرغ و خمیر نیز استفاده می‌شود. این غذا را باید در فر درست کرد، زیرا پختن خمیر بدون فر غیر ممکن است. خمیر نان را می توانید از نانوایی تهیه کرده یا در خانه درست کنید.

مواد لازم

برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ آبپز ۳ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
خمیر نان ۱۲۰ گرم
تخم مرغ زده ۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم


طرزتهیه:

پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. قارچ را روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس نمک و فلفل و ادویه به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کرده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ‌های آبپز را نیز به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
کف ظرف مخصوص فر را با مقداری روغن چرب کنید، یک لایه برنج آبکش در آن بریزید، سپس یک لایه از مخلوط قارچ و پیاز روی برنج بریزید و یک لایه تخم مرغ روی مخلوط قارچ بچینید.
خمیر نان را با وردنه پهن کنید تا به ضخامت ۴-۳ میلی متر برسد، سپس روی ظرف را با خمیر بپوشانید و تخم مرغ زده را روی خمیر بمالید.
ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.


 غذا با قارچ و پنیر پیتزا

 قارچ و پنیر پیتزا از سس سفید و تخم مرغ نیز استفاده می‌شود. نکته این غذا جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ و هم زدن آن‌ها به صورت جداگانه است که همین باعث پف کردن غذا خواهد شد. این غذا باید تا داغ است و پف آن نخوابیده، خورده شود.

مواد لازم

آرد ۴۰ گرم
کره ۶۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پیتزای رنده شده ۱۲۵ گرم
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.
آرد، کره، شیر، نمک و فلفل را در قابلمه کوچکی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و سس غلیظی حاصل شود.
زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کرده و زرده‌ها را یکی یکی به سس فوق اضافه کنید و هم بزنید.
حدود ۳/۴ پنیر پیتزا را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید.
سفیده‌های تخم مرغ را در ظرف جداگانه‌ای بزنید تا پف کند و آهاری شود. سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط فوق اضافه کنید.
ظرف مورد نظر را با مقداری کره چرب کرده، سپس نیمی از سس فوق را در آن بریزید. روی سس را با یک لایه قارچ بپوشانید و بقیه سس را روی قارچ‌ها بریزید.
بقیه پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و ظرف را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در فری که از قبل روی درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده اید قرار دهید تا مواد پخته و پنیر ذوب شود.


 غذا با قارچ و گوشت چرخ کرده

قارچ و گوشت چرخ کرده نیز یکی از انواع غذا با قارچ است که در ترکیب آن علاوه بر قارچ و گوشت چرخ کرده از پنیر پیتزا نیز استفاده می‌شود و شما بسته به ذائقه خود می‌توانید سایر سبزیجات را در آن به کار برید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد
پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم


طزتهیه:

یک قاشق روغن در تابه‌ای داغ کرده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. گوشت را روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
سپس پیاز داغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
قارچ‌ها را شسته و کلاهک آن‌ها را جدا کنید.
داخل قارچ‌ها را با سس گوشت پر کرده و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.
کف سینی فر را کمی چرب کنید، قارچ‌ها را در آن بچینید و حدود ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا قارچ‌ها نرم شده و پنیر روی آن‌ها ذوب شود.


 غذا با قارچ و میگو

طبیعت گرم میگو، سردی قارچ را خنثی می‌کند ، یکی از بهترین غذا‌هایی است که می‌توان با قارچ درست کرد.

مواد لازم

پاستا ۱ بسته
گوجه فرنگی متوسط رنده شده ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
میگوی پاک شده ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
سیر له شده ۱ حبه
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

میگو‌ها را در آب جوش ریخته و پس از یکی دو جوش، صاف کنید تا آب آن خارج شود.
قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و با کره تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.
پیاز را خرد کرده و با ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سیر له شده را به آن اضافه کنید، سپس میگو را بیفزایید.
میگو را ۵-۴ دقیقه با پیاز و سیر تفت دهید، سپس قارچ را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و هم بزنید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
گوجه فرنگی رنده شده را به مواد اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ریز جوش بزند و آب گوجه فرنگی تمام شود.
پاستا را آبکش کنید و با سس فوق مخلوط کنید.
غذا را در دیس بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن