Uncategorizedنوشیدنی ها

طرز تهیه انواع معجون

این معجون در هر فصل سال با میوه های مخصوص آن فصل می­توان درست کرد.

معجون هفت میوه :

مواد لازم 

سیب – ١ عدد

پودر نارگیل – ١ قاشق غذاخوری

کنجد – ١ قاشق مرباخوری

شلیل – ١ عدد

انگور یاقوتی – ١ خوشه کوچک

آناناس – ٢ حلقه

گلابی – ١ عدد

عسل ١ قاشق مرباخوری

موز – ١ عدد

گیلاس – ٥ عدد

مغز پسته، فندق، گردو آسیاب شده – هر کدام ١ قاشق مرباخوری

بستنی وانیلی – ٢ قاشق غذاخوری

خامه – ١ قاشق غذاخوری

ژله بلوبری ۵ قاشق غذاخوری


طرز  تهیه :

ابتدا در ظرفی، شلیل، سیب، و گلابی را خرد و با هم مخلوط کرده و کنجد، انگور و مغز پسته آسیاب شده را با مواد مخلوط می کنیم.

در ظرفی دیگر خامه، عسل و مغز گردوی آسیاب شده را با هم مخلوط میکنیم.

در ظرفی دلخواه که از قبل انتخاب کردیم بستی را کف آن ریخته و روی آن را با مغز فندق آسیاب شده پر کرده بعد یک حلقه آناناس روی آن گذاشته و روی آناناس یک لایه از میوه های خرد شده ریخته و روی این مواد مخلوط عسل، خامه و گردو را ریخته سپس دوباره یک حلقه آناناس می گذاریم و بعد وسط آن را کمی از میوه های خرد شده می ریزیم.

روی سطح آناناس حلقه های موز را چیده و پودر نارگیل را روی آن می ریزیم بعد گیلاس ها را روی مواد چیده و ژله را روی آن می­ریزیم و در مرحله آخر ظرف را در یخچال می­گذاریم تا ژله بسته شود.

نکته

معجون مورد نظر را در هر فصل سال با میوه های مخصوص آن فصل می­توان درست کرد.

در ضمن طعم ژله بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد و باید طعمی غیر از میوه های موجود در معجون باشد.


معجون مخصوص

مواد لازم 

شیر سرد ۱ لیوان
بستنی ۳۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱ قاشق
پودر نارگيل ۱ قاشق
کنجد بو داده ۱ قاشق
دارچین ۱/۴ قاشق
خامه ۲ قاشق
فندق آسياب شده ۱ قاشق
خرما بدون پوست ۱۰۰ گرم
موز ۲ عدد
عسل ۱ قاشق

طرز تهیه :

تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.

معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.

نکته 

میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.


معجون شیر خرما, معجون مقوی

مواد لازم

انجیر ۱۵ عدد
خرما ۱۰ عدد
بستنی تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری)
شیر نیم لیتر
پسته ۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گردو ۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین
کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین
گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
کنجد بو داده جهت تزیین
عسل جهت تزیین
پودر نارگیل جهت تزیین
خامه فرم گرفته جهت تزیین
موز ۱ عدد


طرز تهیه :

ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره .

هسته خرما رو جدا کنید .

بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .

بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .

مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و … )

ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .

بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .

بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .

و در نهایت عسل می ریزیم .

می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن