دسرکیک و شیرینی

طرز تهیه تارت انجیر فرانسوی فوق العاده

دسری فوق العاده خوشمزه با طعم عالی مناسب فصل بهار و تابستان

مواد لازم

آرد : ۱۷۰ گرم

نمک : به اندازه نوک قاشق چای خوری

کره خرد شده به شکل مکعب ریز : ۱۰۰ گرم

پودرقند : ۵۰ گرم

زرده تخم مرغ : یک عدد

خامه غلیظ : ۵۰ میلی لیتر

مواد برای داخل تارت انجیر :

پنیر ماسکارپنه : ۵۰۰ گرم

عسل : ۶ قاشق غذاخوری

انجیر نصف شده ۶ عدد بزرگ یا ۸ عدد کوچک


طرز تهیه 

برای تهیه خمیر تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در بیاید، سپس پودرقند را به آن اضافه کنید. زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنید تا به شکل خمیر در بیاید. خمیر به دست آمده را روی سطحی حاوی کمی آرد پهن کنید و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنید و در قالب قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید.

۱- خمیر تارت را با نایلون بپوشانید و به مدت ۳۰دقیقه در فریزر قرار دهید.

۲- فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۳- خمیر تارت را با لوبیا یا کاغذ روغنی و روی آن را با برنج پر کنید و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید.

۴- کاغذ و لوبیا را بردارید و ۳دقیقه بیشتر پخت را ادامه ندهید.

۵- سپس خمیر را از فر در بیاورید.

۶- پنیر ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید تا نرم شود.

۷- پس از خنک شدن روی خمیر بریزید.

۸-انجیرها را روی آن قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کناره های آن طلایی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید