کیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت جو پرک و میوه

بیسکویتی واقعا خوشمزه، دلچسب و ساده. جو پرک سرشار از فیبر

مواد لازم
۱۰۰ گرمآرد کامل گندم

ادویه شیرینی ۱قاشق چای خوری(پودروانیل )

جوش شیرین۱/۲ قاشق چای خوری

جو پرک۲۵۰ گرم

کشمش۱۰۰ گرم

کنجد ۲۵ گرم

کره۱۰۰ گرم

شکر۵۰ گرم

شکر قهوه ای۵۰ گرم

تخم مرغ۱ عدد بزرگ


طرز تهیه

قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در کف ۲ عدد سینی فر بزرگ کاغذ روغنی پهن کنید.در کاسه ای بزرگ، آرد، ادویه شیرینی، جوش شیرین، جو پرک، میوه های خشک یا کشمش و تخم مورد نظر مانند کنجد را با هم ترکیب کنید.در ظرفی دیگر، کره (به دمای اتاق) و شکرها را با هم بزنید تا سبک و پفدار شوند. تخم مرغ را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد را بزنید. آن ها را به مواد خشک اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.مواد شاید خیلی منسجم نشود و نیاز باشد که با دست کمی آن ها را ورز دهید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.خمیر کمی چسبناک خواهد بود، پس دست هایتان را خیس کرده و آن را به شکل توپ هایی به سایز گردو درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید و با کف دست روی آن ها فشار آورده و بازشان کنید.بیسکویت ها را برای حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید و تا زمانی که طلایی رنگ شده ولی در وسط کمی نرم باشند، بپزید.(از کشمش یا گردو داخل بیسکویت میتونید استفاده کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن