دسر

طرز تهیه ترحلوای شیرازی

حلوایی مخصوص شیراز خوشمزه دسری برای عصرانه

مواد لازم
نشاسته گل ۱۲۵ گرم
آرد برنج (الک‌ شده) ۶۳ گرم
شیر پرچرب ۱ لیتر
گلاب ۲۵۰ میلی لیتر
شکر (نرم و دانه‌ریز) ۳۰۰ گرم
زعفران (خشک) یک دوم قاشق چای خوری
پودر پسته مقداری برای تزیین


طرز تهیه
۱.در ظرفی نشاسته را با چهار پیمانه آب سرد مخلوط کرده و هم بزنید تا نشاسته کاملاً در آب حل شود، سپس از صافی رد کنید؛
۲.در ظرفی دیگر، آرد برنج را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد کاملاً در شیر حل شود، سپس از صافی رد کنید؛
۳.آرد برنج و نشاسته حل شده را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتباً هم بزنید تا غلیظ شود، سپس گلاب و شکر را اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد؛
۴.مایه آماده شده را از روی حرارت برداشته و دو قسمت کنید، نیمی از آن را با زعفران دم شده غلیظ کاملاً مخلوط کنید، قسمت ساده (بدون زعفران) حلوا را در دیس لبه داری ریخته و با پشت قاشق، روی آن را صاف و یکدست کنید، سپس حلوای زعفرانی را روی آن بریزید و مجدداً سطح آن را صاف کنید، روی آن مقداری پودر پسته بپاشید و به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از این مدت، حلوا را به شکل لوزی برش داده و در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن