دسر

طرز تهیه دسر خانگی

چند نوع دسر خانگی بسیار خوشمزه ولذیذ مناسب روزهای گرم

پودینگ_رنگی_ترکیه

موادلازم :

۱ لیتر شیر
نصف لیوان پودر شکر
۲ قاشق سوپخوری آرد
۳ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
۱ بسته وانیل ترکیه (معادل ۵گرم)
۱ عدد تخم مرغ
۱ بسته خامه صبحانه
۱.۵ قاشق سوپخوری تخم خشخاش
۱ بسته شکلات تیره ذوب شده (۸۰ گرم)

مواد آب میوه

۳ لیوان آب پرتقال(یا هر آب میوه ای که دوست دارید )
۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
۱/۴ لیوان آبخوری شکر


طرزتهیه

تمام مواد را به جز خامه +شکلات و خشخاش بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید.روی حرارت بزارید هم بزنید تا به غلظتش مثل فرنی بشه ، اجازه بدید کمی خنک بشه بعد خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید با همزن دستی ، یکدست شد مواد را به

دو قسمت تقسیم کنید و به یکی شکلات ذوب شده اضافه کنید و به یکی تخم خشخاش اضافه کنید سپس به مقدار مساوی پودینگ شکلات و بعد پودینگ ساده خشخاشی بریزید سپس پودینگ میوه را در اخر اضافه کنید و حدود ۴_۵ ساعت داخ یخچال بزارید تا خنک شود بعد با هر میوه از که دوست تزیین  کنید. (تهیه پودینگ میوه:همه ی مواد را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا به غلظت فرنی برسد.


دسر میوه ای

 مواد لازم

پودر ژله یک بسته

۲ لیوان آب جوش

پنیر ماسکار پونه

خامه ۳ قاشق غذا خوری

پودر قند به میزان لازم

میوه هلو ۲ عدد


طرزتهیه

پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بعد یک سوم لیوان آب سرد اضافه کنید و بزارید کنار
پنیر ماسکار پونه رو با پودر قند بزنید تا بافت پنیر ازهم باز بشه ، خامه رو اضافه کنید و هم بزنید
ژله آمادتون رو که خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید
دو عدد هلو زعفرانی رو خرد کنید ریز ریز ، به موادتون اضافه کنید و ی دور با لیسک هم بزنید تا یکدست بشه و بعد تزیین کنید


دسر زبرا

مواد لازم :

شیر سه لیوان
شکر نصف لیوان
آرد ٣ ق غ سرپر
نشاسته ي گل ٣ق غ
وانیل نصف ق چ خ


طرز تهیه :

تو دوتا قابلمه جدا مواد رو با خم مخلوط کنید و روی حرارت کم‌بذارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه،از رو اجاق بردارید و قالبتون رو (می تونه فنجون ‌یا پیاله یا هر قالبی که دوست دارید باشه) با روغن خیلی کم چرب کنید،بعد یه قاشق محلبی سفید بریزید و بعد یه قاشق محلبی شکلاتی و بعد محلبی سفید و بعد شکلاتی،به همین منوال ادامه بدید تا قالبتون پر بشه،بعد بذارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودش رو بگیره،بعد که خنک شد از لبه های قالب دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
این دسر خیلی خیل راحت و بی دردسر و کم هزینه است،
.
دسرمیتونید با قالب گذاشته توی فريزر سفت بشه برگشتش راحت بشه


دسر پلمبير آناناس

مواد لازم :

شير يك ليوان
خامه فرم گرفته يك ليوان
بستني يك و نيم ليوان
پودر ژله آناناس يك بسته
آب كمپوت آناناس يك ليوان
پودر ژلاتين يك ق.غ
كمپوت آناناس يك قوطي
مغز پسته و گردو به ميزان لازم


طرز تهیه :

بستنی و خامه رو از فريزر خارج كنيد تا كمي نرم بشه، پودر ژله رو با نصف ليوان آب آناناس بذاريد رو بخار كتري تا بن ماري بشه،پودر ژلاتين و بريزيد رو باقي آب آناناس ،حالت اسفنجي كه شد،بذاريد رو بخار كتري تا حل بشه،تو يك كاسه خامه،بستني،شير،مغزيجات ،آناناس خردشده رو مخلوط كنيد در آخر پودر ژلاتين و ژله بن ماري كه خنك شده به اين مواد اضافه كنيد.ميريزيد تو قالب تا سه چهارساعت كه خودش و بگيره بعد از سرد شده تزیین کنید.
.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن