دسر

طرز تهیه دسر مدرن هلوی فرانسوی با خامه

دسر مدرن هلوی فرانسوی با خامه یک دسر است که به راحتی درست می شود

مواد لازم برای تهیه دسر مدرن هلوی فرانسوی :
۵۰۰ گرم هلو (پوره شده بدون پوست و هسته)
۸۰ گرم شکر
۶۰ گرم زرده تخم مرغ
۱ عدد غلاف وانیل
۱۵ گرم پودر ژلاتین
۶۰ میلی لیتر آب هلو
مواد لازم میانی:
۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته
۲۵۰ میلی لیتر آب هلو
۱۲۰ گرم هلو (خرد وبدون پوست و هسته)
۴۰ گرم شکر
۸ گرم پودر ژلاتین
زمان آماده سازی:۵۰دقیقه تعدادنفرات: ۱۲نفر


طرز تهیه دسر مدرن هلوی فرانسوی :
پودر ژلاتین رادر آب هلوی سرد بریزید و به روش بن ماری (غیرمستقیم) آن را ذوب کنید. هلو را همراه با شکر و زرده‌های تخم مرغ و وانیل روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و به صورت متناوب مخلوط کنید (حدود ۸ دقیقه) خامه شیرین، ژلاتین ذوب و خنک شده و پوره هلو را با یکدیگر مخلوط کنید و قالب سیلیکونی مناسبی را انتخاب کرده و با نیمی از مواد پرکنید و میان آن ژله میوه‌ای را قرار داده و باقی دسر را در قالب بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر قرار دهید . دسر را از قالب خارج کنید و طبق سلیقه خود آن را تزیین کنید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سرو نمایید .

طرز تهیه ژله میوه ای میانی:
هلو و آب هلو را با هم مخلوط کنید و شکر و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا کاملا ژلاتین ذوب شود سپس آن را از روی حرارت بردارید و درون قالب مناسب بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن