آشپزی ملل

طرز تهیه دلمه کباب مخصوص هلند

غذای سنتی ومحلی مردم هلند که با کلم وگوشت چرخ کرده درست میشود

مواد لازم دلمه کباب مخصوص
کلم برگ سفید یا قرمز ۲ عدد
آب گوشت ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نان ساندویچ خرد شده ۸۰ گرم
پیاز ۲ قاشق غذا خوری ( سرخ شده )
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه دلمه کباب مخصوص
ابتدا کلم برگ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب‌جوش و نمک قرار می دهیم تا نرم شود.سپس برگ‌ها را به آرامی جدا کرده و در آبکش می گذاریم تا آب آن کشیده شود.برای درست کردن مواد دلمه گوشت چرخ کرده را با پیازداغ تفت می دهیم.سپس نان ساندویچی خرد شده را به گوشت‌ چرخ کرده اضافه می کنیم و به آن نمک و فلفل می زنیم.درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ کرده می ریزیم و آنرا می پیچیم.درون قابلمه ای که دلمه ها را چیده ایم آب گوشت و کره را اضافه می کنیم و می گذاریم به جوش بیاید.سپس حرارت را کم می کنیم و در قابلمه را محکم روی دلمه‌ها قرار می دهیم تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم ساعت کاملا پخته می‌شوند

نکته ۱ : برای تزئین دلمه ها می توانیم از جعفری و ریحان تازه استفاده نماییم

نکته ۲ : برای هضم بهتر غذا از گوجه فرنگی در کنار غذا استفاده می کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن