Uncategorizedکیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی برای افراد دیابتی

شیرینی کلاسیک با افزودن کمی بادام زمینی، کشمش بی دانه و زغال اخته

مواد لازم
۲/۱-۱ فنجان شکر یا مواد جایگزین شکر در شیرینی پزی معادل ۲/۱-۱ فنجان شکر۳قاشق چایخوری پودر دارچین

۱فنجان کره، نرم شده

¾ فنجان تخم مرغ فرآوری شدۀ تازه یا فریز شده

۲قاشق چایخوری وانیل

۲فنجان آرد سفید

¾ آرد گندم کامل

۲قاشق چایخوری خامه یا تارتار

۱قاشق چایخوری جوش شیرین

¼ قاشق چایخوری نمک

۱فنجان بادام زمینی خرد شده

۱فنجان کشمش خشک بی دانه

۱بسته ۲۰ گرمی زغال اخته( ۱ فنجان)


طرز تهیه

– فر را از قبل گرم کنید و درجه حرارت آن را روی ۴۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. در یک کاسۀ کوچک ۲ قاشق غذاخوری از شکر یا جایگزین شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک کاسۀ بزرگ، کره را با بقیۀ شکر یا جایگزین شکر مخلوط کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس تخم مرغ فرآوری شده را با وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

۳- در یک کاسۀ متوسط ، آرد سفید را با آرد گندم کامل، خامه یا تارتار، جوش شیرین، نمک و مابقی ۲ قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید. این مواد را به موادی که با همزن هم زده بودید اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا” مخلوط شوند. و در آخر همۀ این مواد مخلوط شده را در ظرفی که حاوی بادام زمینی، زغال اخته و کشمش بی دانه است بریزید و هم بزنید.

۴- با استفاده از یک قاشق چایخوری گرد گلوله‌هایی از این خمیر را بردارید و روی کاغذ شیرینی پزی ( بدون آنکه آنرا چرب کنید) با فاصله بگذارید، بطوریکه قطر آنها حدود ۵ سانتیمتر باشد. روی آن را نیز مخلوطی از شکر و دارچین بپاشید.

– شیرینی‌ها را تا ۵ تا ۷ دقیقه در فر بگذارید تا به رنگ قهوه ای روشن درآید. سپس آنها را روی طبقۀ سیمی فر بگذارید تا خنک شود. این مقدار مواد اولیه حدود ۶۰ شیرینی به شما خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید