غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه پلاسرتره غذای مازندران

غذای مازندران پلو سر تره یا پلا سرتره غذایی شمالی این غذا به این دلیل پلو سرتره است که برنج در زیر و تره روی آن قرار دارد

مواد لازم

پلاسرتره غذای مازندران
۴۰۰ گرم سبزی ( تره – گشنیز-شوید- پیازچه )
۲ عدد سیر
۱ عدد پیاز
۲ لیوان آب
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک و زرد چوبه ,فلفل سیاه به مقدارلازم
روغن به مقدار لازم
۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد آب نارنج


طرز تهیه

اول سبزى، سیر و پیاز را ریز خرد نموده، و درظرف پخت ریخته، ۲ لیوان آب در آن ریخته می شود. گوجه فرنگى ها را پوست کنده و اضافه نموده، نمک و زرد چوبه زده و در قابلمه را ریخته، و با حرارت ملایم می گذاریمپخته شود.
پس از حدود ۴۰ دقیقه که آبش کاملا گرفته شد، روغن به مقدار کافى در آن ریخته و تفت میدهیم. پلاسرتره غذای مازندران
تخم مرغ ها را در ظرف دیگر هم زده یا به صورت هم نزده روى خورش ریخته، و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ۱۰ دقیقه ای پلاسرتره آماده می شود.در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج را روى آن بریزید.نوش جان پلاسرتره غذای مازندران
یاداشت دستور تهیه
در این خوvش سیزی شوید باید بیشتر از دیگر سبزی ها باشد.و اگر هر یک از سبزی ها را در اختیار نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه اضافه کنید.ترجیحا از برگ سیر تازه استفاده کنید.
پلاسرتره را با مرغ، ماهى، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست سرو میکنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید