غذاهای محلی و سنتی

طرز تهیه دو نوع کباب حسینی و کباب فلفلی

کبابی به سبک جدید وخوشمزه با دو روش آتشی یا سرخ کردنی

کباب حسینی

مواد لازم

گوشت گوساله یا گوسفند یک کیلو

پیاز ریز نقلی ۱ کیلو

رب گوجه فرنگی ۲/۱ پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

سیخ چوبی به تعداد لازم

روغن ۱ قاشق سوپخوری

پودر سیر کمی


طرز تهیه

۱-گوشت را به تکه های مکعبی کوچک برش بزنید و در کاسه ای بریزید. مقداری پیاز رنده کنید و به کاسه محتوی گوشت ها اضافه نمایید. حالا گوشت ها را با کمی پودر سیر و فلفل ( مقدار ادویه ها به دلخواه شماست )مزه دار کنید. در ظرف را بسته در یخچال به مدت ۴-۵ ساعت بگذارید تا گوشتتان ترد و مزه دار شود.

۲- پیازها را پوست کنده و آماده کناری بگذارید دم و تخم فلفل دلمه ای را هم گرفته، آنها را مربعی برش بزنید.

۳- مقداری از پیازها را خلالی خرد کرده در ته تابه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید بچینید.

گوشت های تکه شده را به صورت یک در میان با فلفل و پیازهای نقلی درسته به سیخ بکشید.در هر سیخ چوبی به تعداد ۵ الی ۶ تکه گوشت کافی است.حالا سیخ های کباب را روی پیازهای خلالی ته تابه قرار دهید و تابه را روی حرارت ملایم قرار داده در آن را ببندید.

۴- در تابه کوچک کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید . رب گوجه را به همراه نمک و فلفل و زردد چوبه در روغن تفت دهید تا رنگ آن خوش رنگ شود.حالا کمی آب اضافه کنید و هم بزنید بگذارید کمی بجوشد تا به غلظت سس در بیاید.

۵- سس گوجه آماده شده را روی کبابها در حال پخت بریزد و در ظرف را ببندید تا حدود ۳ ساعت کبابها با سس گوجه در حرارت ملایم بپزند. در مدت پخت می توانید کمی آب هم اضافه کنید تا کبابها خوب بپزند.

۶- بعد از پخت،سیخ های چوبی را در ظرف مناسب سرو چیده و سس مانده در ظرف را روی آنها بریزید. این کباب را می توانید هم با نان و هم با چلو سرو کنید.


کباب فلفلی

مواد لازم:
فلفل سبز قلمي به تعداد لازم
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پياز رنده شده يک عدد
نمک،فلفل،سماق،روغن به مقدار لازم


طرز تهيه:
ابتدا پياز را رنده ميکنيم و بعد با دست فشار ميدهيم تا همه آب آن خارج گردد.گوشت را با پياز،نمک و فلفل خوب ورز مي دهيم.

فلفلها را داخل سيخ چوبي قرار مي دهيم.

مقداري از گوشت را دور فلفل پيچيده و فشرده ميکنيم به طوريکه دم آن را بيرون بماندو در روغن سرخ مي کنيم.

در موقع سرو به آن سماق اضافه مي کنيم.

روش رژيمي : ميتوانيد اين کباب را داخل هواپز قرار دهيد و بدون روغن آن را تهيه نماييد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن