سالاد

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی با سیزیجات خوشمزه وسبک

مواد لازم برای سالاد اندونزی
کلم برگ قرمز خرد شده ۱ لیوان
کلم برگ سفید خرد شده ۲ لیوان
کالباس ۲۰۰ گرم
ذرت ۱/۲ لیوان
نخودفرنگی لیوان
هویج ۲ عدد
خیار شور ۴ عدد
سس مایونز به مقدار لازم


 

طرز تهیه : کلم ها را به صورت رشته های باریک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

ذرت کنسروی ، نخود فرنگی پخته ، کالباس خرد شده ، هویج پخته رنده شده ، خیار شور خرد شده را به کلم اضافه و خوب مخلوط کنید.

سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد سالاد اضافه و مخلوط کنید. ظرف سالاد را ۲ -۳ ساعت در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود. سپس سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن