سس و ترشی ها

طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه وجدید

سالاد عدس سرشار از آهن با طعم خاص ومجلسی

مواد لازم:

عدس خام: یک و نیم پیمانه پلوپز
کنسرو ذرت: دو سوم کنسرو
خیارشور: ۲۵۰ گرم با طعم سرکه ای
کنسرو نخود فرنگی (طعم دودی دارد): یک قوطی
مغز گردو: تعدادی (۵ عدد استفاده کردم)
شوید: چند ساقه
روغن مایع برای آبپز کردن عدس: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یا روغن زیتون برای سالاد: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: دو قاشق غذاخوری سرپر
ماست همزده: یک قاشق غذاخوری سرپر  کم چرب
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
آبلیمو برای رقیق کردن سس: یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

۱- عدس را پاک کرده، با آب سرد شسته، درون کاسه ای ریخته و میگذاریم چندساعتی خیس بخورد.

۲- بعد عدس را آبکش کرده و درون قابلمه ریخته و با یک قاشق روغن مایع و کمی نمک آبپز می کنیم. حرارت اجاق متوسط باشد. عدس باید در حدی بپزد که مغزپخت شود ولی وا نرود. بعد از پخت، درون آبکش ریخته و با آب خنک کاملاً می شوئیم. با این کار هم عدس خنک شده و حین هم زدن له نمی شود و هم رنگ قهوه ای و بویش را پس می دهد. سپس درون آبکش، زیرش ظرفی قرار می دهیم و در یخچال قرار می دهیم تا هم خودش را بگیرد و هم آب اضافی اش را پس بدهد.

۳- سپس خیارشورها را شسته و خرد می کنیم.

۴- ذرت را از آبش جدا می کنیم.

۵- نخودفرنگی را از آبش جدا می کنیم. من یک آبی هم رویش می گیرم. میگذارم آبش برود.

۶- گردو را خرد می کنیم.

۷- شوید را شسته و خرد می کنیم.

۸- همه مواد (عدس آبپز، خیارشور خردشده، ذرت، نخودفرنگی، گردوی خردشده و شوید) فوق را درون کاسه میریزیم، یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یا روغن زیتون را به مواد افزوده و به آرامی با قاشق هم می زنیم.

۹- درون یک کاسه سس را متشکل از سس مایونز، ماست، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه ریخته و کاملا مخلوط می کنیم.

۱۰- سس را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم. سپس درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

۱۱- در نهایت در ظرف  ریخته و سرو میکنیم.

.

loading...
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن