سالاد

طرز تهیه سالاد میوه

این سالاد میوه خوشمزه را هم می‌توانید به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر میل کنید

مواد لازم:

موز ۲ عدد متوسط قطعه قطعه شده
تکه‌های آناناس
۲ پیمانه
پرتقال متوسط
۲ عدد پوست گرفته و تکه شده
کیوی
۲ عدد پوست گرفته و تکه شده
انگور قرمز بی دانه یک پیمانه
توت فرنگی از درازا نصف شده ۲ پیمانه
گریپ فروت متوسط یک عدد پوست گرفته و تکه شده
آب پرتقال ۲/۱ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده ۲/۱ قاشق چای‌خوری
آب لیمو ۴/۱ پیمانه
شکر ۴/۱ پیمانه
پوست لیموی رنده شده ۲/۱ قاشق چای‌خوری
چوب دارچین یک عدد


طرز تهیه:

۱- در یک قابلمه متوسط، آب و پوست پرتقال، آب و پوست لیمو، شکر و چوب دارچین را با هم ترکیب کنید و آن‌ها را بجوشانید.

۲- حرارت آن را کم کنید و بگذارید آرام به مدت ۵ دقیقه بدون درب بجوشد.

۳- آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا خنک شود.

۴- در یک ظرف میوه شیشه‌ای، میوه‌ها را مطابق شکل به صورت لایه‌ای بچینید.

۵- چوب دارچین را از داخل سس بیرون آورید و سس تهیه شده را روی مخلوط میوه‌ها بریزید.

۶- قبل از اینکه سالاد میوه را میل کنید، روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن