آشپزی شیرینکیک و شیرینی

طرز تهیه پنکیک مراکشی(بغریر)

این پنکیک که به پنکیک هزار سوراخ نیز معروف مناسب برای صبحانه وعصرانه

مواد لازم

آب گرم(دمای ۴۶ درجه سانتیگراد) ۱ فنجان
مخمر خشک فعال ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر ۱ فنجان
آرد ساده ۱ فنجان
آرد سمولینا ۱ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره ۶ قاشق غذاخوری
عسل ۳/۴ فنجان
عرق بهار نارنج (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه:

آب گرم، مخمر و شکر را در کاسه همزن بریزید و بدون هم زدن آن را ۵ دقیقه به حال خود رها کنید تا مخمر عمل کند و شروع به کف کردن کند. سپس شیر، آرد ساده، آرد سمولینا، تخم مرغ، بکنیگ پودر و نمک را اضافه کنید. ترکیب را حدود ۱-۲ دقیقه با همزن بزنید تا خمیری یکدست و روان حاصل شود. اجازه دهید خمیر به مدت ۳۰ دقیقه داخل کاسه باقی بماند.

برای تهیه شربت مخصوص پنکیک، کره، عسل و بهار نارنج را شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره آب شود و مایه شروع به جوشیدن کند. سس را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

ماهیتابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید. خمیر پنکیک را مجددا چند ثانیه هم بزنید تا روان و یکدست شود. زمانی که ماهیتابه داغ شد با ملاقه مقداری از خمیر بردارید و داخل ماهیتابه بریزید. پنکیک را حدود ۳ دقیقه بپزید تا روی پنکیک شروع به حباب زدن کند و خمیر حالت نرم و شل نداشته باشد. نیازی به برگرداندن و پختن طرف دیگر پنکیک نیست. به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده کنید. بعد از هر ۳ یا ۴ پنکیک، خمیر را کمی هم بزنید تا مجددا حالت نرم و یکدست پیدا کند.

هنگامی که پنکیک ها هنوز داغ هستند آنها را با فاصله از هم داخل ظرف بچینید. چون اگر مانند پنکیک عادی، آن ها را روی هم قرار دهید ممکن است بهم بچسبند. پنکیک ها را در ظرف سرو بچینید و به مقدار لازم از شربت روی هر پنکیک بریزید و بعد این پنکیک های خوشمزه را بصورت گرم نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید