آشپزی ملل

طرز تهیه سه نوع غذا با نان تورتیلا

دستور پخت چند نوع غذا با نان تورتیلا بسیار خوشمزه متنوع با طعم ها لذیذ

غذای یونانی با نان تورتیلا

برای تهیه این غذای خوشمزه مدیترانه‌ای به نان، جوجه، پنیر فتا، پیاز قرمز‍، زیتون و سس مخصوص سالاد یونانی نیاز دارید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

· روغن به میزان لازم

· نان تورتیلا ۲۰ سانتی متر هر قسمت و یا هر نان دیگر

· ۱ فنجان مرغ خرد شده سرخ شده

· نصف فنجان پنیر فتا

· ۱/۴ فنجان پیاز قرمز خلال شده

· ۱/۴ فنجان گوجه فرنگی تزئینی از وسط به دو نیم شده

· ۴/۱ فنجان زیتون برش خرده

· ۲ قاشق سوپخوری برگ‌های جعفری

· ۱ قاشق سوپخوری برگ‌های پونه کوهی

· ۱/۴ فنجان سس سالاد یونانی


طرز تهیه:

یک طرف نان را به روغن آغشته کنید، آنها را از طرفی که روغن زده‌اید روی یک تخته برش یا کاغذ مومی قرار دهید. جوجه‌ها، پنیر فتا، پیاز قرمز و گوجه فرنگی و زیتونها و جعفری و پونه را روی نان بریزید سس را هم اضافه کنید

در صورت در دسترس نبودن سس یونانی از سویا سس یا سس دلخواه دیگر می‌‌‌توانید استفاده کنید. نان را از وسط تا کنید و آن را به نرمی پرس کنید.
یک ماهی تابه را روی حرارت ملایم برای یک دقیقه قرار دهید. هر دو قسمت نان را برای ۴ الی ۶ دقیقه یا هر وقت که قهوه‌ای شد با حرارت ملایم سرخ کنید. هر نان را به ۳ گوه تقسیم کنید و در بشقاب‌های سرو قرار دهید.


تاکو مرغ و گوشت

مواد لازم دو نفر

۴ عدد نون تورتیلا یا خمیر خانگی
۲۰۰ گرم فیله مرغ
۲۰۰ گرم فیله گوشت
گشنیز تازه مقداری
۳ حبه سیر
پیازچه مقداری
۳سه عدد فلفل سبز تند
۵ برگ کاهو
۳ عدد گوجه فرنگی
۵۰ گرم پنیر پیتزا
ادویه نمک فلفل
۱ عدد لیمو ترش


طرز تهیه

ابتدا مرغ و گوشت را جداگانه سرخ میکنیم و یا میتوانیم کباب کنیم

سپس سیر ها را خورد میکنیم وبا مرغ و گوشت تفت میدهیم و در این مرحله اودیه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم

مرحله بعد گشنیز و پیازچه و فلفل را خورد کرده و داخل مرغ و گوشت میریزیم

پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و در قابلمه را میگذاریم تا پنیرکمی آب شود

این غذا یک غذای مکزیکی است و طعم آن هر چه به تندی بزند خوشمزه تر میشود

حال نوبت نان این غذا است من چون نان تورتیلا را پیدا نکردم هم با نان مدیترانه درست کردم و هم با خمیر خانگی

نان مدیترانه ای را در ماهیتابه کمی سرخ میکنیم و موقع برگرداندن کمی شکل تا شدن بهش میدهیم

حالا مواد را داخل این نان ها میریزیم و سپس گوجه فرنگی و کاهوی خورد شده را داخل آن میگذاریم.آب لیمو ترش هم در این مرحله به غذا اضافه میکنیم غذا آماده است.


ساندویچ تنوری گوشت با نان تورتیلا

مواد لازم

سس گوجه فرنگی۲۲۵ گرمفلفل شیرین (بسته به ذائقه مقدار فلفل کم یا زیاد)

۱ تا ۲.۵ قاشق غذاخوریزنجبیل (خرد شده)

۱/۲ قاشق چای خوریآب

۱/۲ فنجانزیره

گوشت چرخ کرده۴۵۰

گرمپنیر چدار (رنده شده)۲ فنجان

نان تورتیلا ۴ عدد


طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
در یک تابه گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد. سپس سس گوجه، زنجبیل، فلفل شیرین، آب و زیره را اضافه کرده مخلوط کنید و به جوش آورید سپس از روی حرارت بردارید.

مخلوط را در نان های تورتیلا ریخته و روی سینی فر قرار دهید. پنیر را روی آنها پراکنده کنید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گرم شوند و بعد سرو نمایید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن