آشپزی شیرینکیک و شیرینی

طرز تهیه شيريني دانه هاي قهوه

شیرینی خانگی ساده وخوشمزه برای عصرانه

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سفيد يك و نيم پيمانه (۲۲۰ گرم)

آرد ذرت ۲ ق س

ب پ ۲ ق چ

پودر كاكائو يك دوم پيمانه

كره ۱۲۵ گرم

شكر قهوه اي ۱ پيمانه

وانيل يك هشتم ق چ

قهوه ترك ۱ ق چ پر

كره + شكر قهوه اي با همزن زده شود…


طرزتهیه 

تخم مرغ + قهوه + پودر كاكائو + آرد ذرت + ب پ + وانيل را اضافه و سپس آرد را كم كم اضافه كنيد.. و مخلوط كنيد تا خميرآماده شود..

سپس به شكل دانه هاي قهوه درست كرده رويش را با چاقو برش دهيد.. در سيني فر كاغذ روغني انداخته و آنها را بچينيد با فاصله

در فر ۱۷۵ درجه گرم شده به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقيقه بپزيد..

برای تزیین روش از پودر نارگیل وپسته استفاده کنید..


نكته: آرد داخل مواد را به تدريج اضافه كنيد تا خمير خشك نشود.


. بجاي آرد ذرت از نشاسته ذرت استفاده كردم كه البته فكر مي كنم منظور از آرد ذرت دستور همون نشاسته ذرت سفيد رنگ باشه….بجاي قهوه ترك ، نسكافه red ريختم… از مواد به اندازه گردو توي دست گرد و با چاقو رويش را برش دادم… سيني را نيم ساعت در يخچال گذاشتم.. ۱۷ دقيقه در فر… بعد از خارج كردن از فر شيارهاي روي شيريني را دوباره با چاقو خط انداختم.اين شيريني نرم نيست حالت بيسكوئيتي دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن