کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی میکادو

شیرینی میکادو خوشمزه و لذیذ مخصوص پذیرایی در مهمانی ها

مواد لازم شیرینی میکادو
کره نصف :: پیمانه
پودر قند :: نصف پیمانه
شیر :: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل :: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر بیسکویت :: ۱ پیمانه
پودر بادام :: ۱ پیمانه
کاکائوی تخته ای :: ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو :: ۳ قاشق غذاخوری
نان میکادو :: به تعداد لازم


طرز تهیه شیرینی میکادو

پودر بیسکویت و پودر بادام را نیز به مواد اضافه کنید. کاکائوی تخته ای را به طریق بن ماری روی بخار آب یا کتری ذوب کنید. شیر را داخل ظرفی روی حرارت قرار دهید تا کمی ولرم شود سپس پودر کاکائو را داخل شیر حل کنید.

ظرف شیر را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و با شکلات تخته ای مخلوط کنید. حالا مخلوط شیر را به ظرف حاوی پودر قند و کره اضافه کنید و مخلوط کنید. اگر مواد شل بود، کمی پودر بادام یا پودر بیسکویت به آن اضافه کنید و اگر مایه سفت بود، کمی شیر اضافه کنید.

مقداری از این مواد را روی نان میکادو (یا نان ویفر) بریزید و آن را با پشت قاشق صاف کنید. سپس یک نان میکادوی دیگر روی آن بگذارید و مابقی مواد را ریخته و یک نان میکادوی دیگر روی آن قرار دهید.

حالا شیرینی را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. بعد میکادوها را برش دهید و در ظرف بچینید. می توانید برای تزیین کمی کاکائوی سیاه را ذوب کنید و همراه با پودر پسته روی میکادو ها بریزید سپس برش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن