دستور غذایی کاربران

طرز تهیه مربای و ترشی با کدو حلوایی ارسالی کاربران

کدو حلوایی با خواص زیاد خوشمزه دستور پخت مربا کدو بدون آهک و دستور ترشی کدو به روش افغانی

مربا کدو حلوایی

مواد لازم 

شکر ۱ کیلو

زعفران به میزان لازم

آب ۳ لیوان

آبلیمو ۱ ق غ

پودر هل سبر ۱۰ عدد

کدو حلوایی ا کیلو


طرز تهیه

کدوها را پوست کنده و تخمه های آن را جدا کرده و قسمت گوشتی را خرد کنید. بشکل مربعی
کدوها را نیم پز کنید و آن ها را داخل آبکش ریخته و آبکشی کنید.
شربت را قوام بیاورید و کدوهای نیم پز را به شربت اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم به همراه شربت بپزد
حین پخت دانه های هل یا چوب دارچین یا هر دو را به مربا اضافه کنید .
برای خوشرنگتر شدن مربا میتوانید از مقداری زعفران هم استفاده کنید.

برای درست کردن این مربا میتوانید کدو را رنده کنید در اینصورت از شب قبل شکر را روی کدوهای رنده شده بریزید تا روز بعد کدوها آب بیندازد بعد با مقدار آب ذکر شده کدوها را بگذارید روی حرارت تا مربا قوام بیاید. در انتها آبلیمو را هم اضافه کنید. بسته به نوع کدو میزان شکر ممکنه کمتر یا بیشتر باشد.

ترشی کدو حلوایی افغانی

مواد لازم

کدو حلوایی یک کیلو

نمک ۱ ق غ

سرکه ۴ پیمانه

آب ۴ پیمانه

سیر ۱ بسته

نعناع خشک  ۲ ق غ

نعناع تازه خورد شده ۱ پیمانه

سیاه دانه ۱ ق غ

فلفل سیاه یا چیلی خشک شده به میزان دلخواه


طرز تهیه

کدو را پوست کنده برش مربعی بزنیدخیلی ریز نباشه بعد با مقدارآب و سرکه که داشتیم میزاریم پخته شود زیاد نرم نشه کدو فرم خودشو حفط کند بعد فلفل سیر خورد شده نمک را اضافه کرده وقتی کمی پخته شد از روی گاز برداشته نعناع  خشک و تازه بهش اضافه کنید و سیاه دانه از سرکه اضافه آمده روی ترشی بریزید دورن یک شیشه ریخته درشو محکم ببندید ترشی شما آماده ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن