آشپزی ملل

طرز تهیه مرغ با طعم های متنوع

کراکرمرغ و مرغ ترد پخته شده به همراه پنیر چدار و سس خردل دیجون و مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

کراکر مرغ اسپایسی،مخصوص کشور کلمبیا

مواد لازم:

۱ پیمانه سینه مرغ ریش ریش شده
یک عدد فلفل تند خرد شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
چند تکه پنیر چدار (تعداد به خودتان بستگی دارد)
یک پیمانه سس آووکادو
یک تعداد کراکر(بیسکوئیت)(تعداد کراکرها بایدبا تعداد پنیرچدار یکی باشد.)


طرز تهیه:

فررا از قبل روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن نمایید.

مرغ ریش ریش شده را با گشنیز و فلفل تند خرد شده مخلوط نمایید.

حدود به طور مثال ۱۲ عدد کراکر را در یک لایه روی سینی پخت قرار داده روی هر کدام یک تکه پنیر قرار دهید.آنها را داخل فر به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود بپزید.

بعد از داخل فر خارجشان کرده روی آنها به ترتیب مخلوط مرغ و فلفل تند،سس آووکادو ریخته درنهایت روی تک تک آنها یک عدد کراکر دیگر قرار دهید.


مرغ ترد پخته شده به همراه پنیر چدار و سس خردل دیجون

مواد لازم

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ فنجان کراکر پینر چدار
۱/۴ قاشق چای خوری فلفل پاپریکا
۷۵۰ گرم مرغ ترد پخته نشده
۳ عدد تخم مرغ
۲ قاشق چای خوری سس خردل
۱ فنجان آرد همه کاره


طرز تهیه

مرغ ها را بپزید و یک بار زیر و رو کنید، تا قهوه ای مایل به طلایی شوند، حدود ۱۵ دقیقه جمعا.

فر را تا دمای ۲۳۰ درجه گرم کرده و سینی را در یک سوم پایینی فضای فر قرار دهید. یک ظرف آشپزی را فویل بپیچانید و بر روی آن روغن زیتون بریزید.
کراکر های چدار را در میکسر یا پردازشگر غذا خرد کنید، می توانید آن ها را در نایلون پلاستیکی قرار دهید، در آن را بسته و با یک وردنه کراکر ها را خرد کنید. کراکر ها را به یک کاسه پهن و کم عمق برده و پاپریکا اضافه کنید.
در یک کاسه کم عمق و پهن مجزا تخم مرغ ها را با سس خردل مخلوط نمایید. آرد را داخل کاسه سومی کم عمق و پهن بریزید.
هر تکه مرغ را با آرد پوشانده و در تخم مرغ فرو برید. مرغ های ترد را از تخم مرغ ها به کارکر ها برده و خرده های کراکر را به مرغ فشار دهید تا پوشانده شوند و سپس مرغ را در ظرف آشپزی آماده شده قرار دهید. این پروسه را برای سایر تکه ها تکرار کنید، آن ها را در یک ردیف با اختلاف ۶ سانت از یکدیگر قرار دهید.


مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

مواد لازم

فلفل قرمز (خرد شده) ۱ /۲ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
گشنیز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
آب مرغ ۱ پیمانه
لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) ۱ عدد
فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) ۱ عدد کوچک
سیر (خرد شده) ۳ حبه
پیاز (خرد شده) ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۴ تکه متوسط
خامه (پرچرب/ جایگزین : ۳ ق غ شیر کامل) ۳ ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)

تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود ۵ دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.

پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. ۲تا۳ دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)

سپس آب مرغ را اضافه کرده ، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.

سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود ۷ الی ۸ دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت ۱ الی ۲ بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.

نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. ۲ دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.

نکته:

تکه های مرغ از قبل نیم پز شوند


مرغ با سس لیمو و سیر

این غذا را بهتر است با یک نان برشته و طعم دار، مانند نان سیر یا نان سبزی. میتوانید این غذا را به جای سینه مرغ، با ران مرغ تهیه کنید. اما به خاطر داشته باشید که ران ها را ابتدا آب پز کنید

مواد لازم:

سینه مرغ: ۴ عدد

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

پیاز (ریز خرد شده): ۱ عدد

سیر (ساطوری شده): ۵ حبه

لیموترش: ۲ عدد

پوست رنده شده ی ۱ عدد لیموترش

جعفری (خرد شده): ۴ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

گوشت را نازک ورقه کنید. روغن زیتون را در تاوه داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. اما قهوه ای نشود. سیر را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.

گوشت ها را هم در تاوه بریزید و باحرارت کم حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا وقتی که گوشت پخته شود.

آب هر دو لیمو و پوست رنده شده ی لیمو را روی مواد بریزید و مدت کمی بپزید. اما جوش نخورد و سس داخل تاوه تمام نشود. (کمی از پوست لیمو را برای روی غذا کنار بگذارید).

تاوه را از روی حرارت برداشته، جعفری و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب اضافه و مخلوط کنید.

غذا را در ظرف دلخواه بریزید. سس داخل تاوه، کمی جعفری و پوست رنده شده ی لیمو روی غذا بریزید و با نان برشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن