غذای اصلی

طرز تهیه مرغ رست شده با سس انار

خوراک مرغ با سس انار مزه متفاوت وخوشمزه

مواد لازم
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
دانه کنجد سفید ۱ قاشق سوپ‌خوری
پودر سماق ۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر (کوبیده‌شده) ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپ‌خوری
رب انار ۱ قاشق سوپ‌خوری
دانه انار ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرغ (۸ تکه خردشده) ۱ عدد
جعفری (پاک‌شده) ۲۰۰ گرم
کلم بروکلی ۴۰ گرم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری ۱۵ تا ۲۰ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم


طرز تهیه

۱. روغن زیتون، دانه کنجد، سماق، سیر، رب گوجه‌فرنگی، رب انار، نیمی از دانه‌های انار، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

۲. تکه‌های مرغ را در مخلوط بالا قرار دهید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه‌دار شوند.

۳. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

۴. تکه‌های مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده و روی سینی فر بچینید و ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزند.

۵. جعفری را کف ظرف سرو بچینید. کلم بروکلی، گوجه‌فرنگی مینیاتوری و قارچ را در تابه‌ای حاوی کمی روغن داغ، ۴ دقیقه تفت دهید.

۶. تکه‌های مرغ را از فر خارج کرده و روی جعفری قرار دهید، سپس مخلوط قارچ و بقیه دانه‌های انار را روی آن بریزید و سرو کنید

loading...
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن