نوشیدنی ها

طرز تهیه نوشیدنی گرم شب یلدا

نوشیدنی گرم شب یلدا بسیار خوشمزه با طعم های متفاوت

نوشیدنی یلدایی گرم: چای انار

این نوشیدنی را می‌توانید به جای چای معمولی سرو کنید. برای تهیه ۴ فنجان/استکان چای انار به این مواد نیاز دارید:

مواد لازم

انار، ۱ عدد بزرگ
آب جوش، ۲ لیوان
شکر، در صورت تمایل ۲ـ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

ابتدا یک قوری که دارای محفظه چای خشک جداگانه است را برداید و دو لیوان آب داخل آن بریزید. انار را دانه کنید و دانه‌های انار را داخل محفظه چای خشک بگذارید. سپس قوری را روی کتری آب جوش بگذارید تا ۴۰ الی ۵۰ دقیقه دَم بکشد. حالا چای انار شما آماده است.

می‌توانید قبل از ریختن چای انار در فنجان‌، درون آن کمی عسل بریزید. فراموش نکنید که این چای نسبت به دیگر چای‌ها، غلظت بیشتری دارد. افرادی که معده حساس یا ناراحتی معده دارند، بهتر است این چای را با احتیاط میل کنند.

نکات مهم:

اگر انارتان ترش بود، می‌توانید کمی شکر ـ حدود ۲ قاشق مرباخوری ـ داخل قوری بریزید تا کمی مزه ترشی‌ آن گرفته شود.
اگر می‌خواهید چای انارتان واقعاً مزه چای هم بدهد، می‌توانید مقداری چای ـ حدود ۱ تا ۲ قاشق چایخوری ـ هم به دانه‌های انار اضافه کنید.
اگر دوست دارید مزه چایتان مثل انار ترش و کمی گس باشد، می‌توانید از آب انار به جای آب معمولی استفاده کنید.


نوشیدنی سیب گرم

مواد لازم 

میخک ۶ عدد
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱.۵ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آب سیب ۳.۶۲۸ کیلوگرم
پرتقال (خرد شده) ۱ عدد


طرز تهیه:

برای درست کردن این نوشیدنی تمام مواد تشکیل دهنده را با یکدیگر قاطی کنید و داخل آرام پز بریزید و درب آن را ببندید تا به مدت ۵-۶ ساعت بپزد.


دمنوش چای میوه ای

مواد لازم :

سیب خشک شده نصف فنجان

هلو خشک شده نصف فنجان

عسل به میزان دلخواه

چای سبز یا چای سیاه به میزان دلخواه

آب جوش ۳ لیوان


طرز تهیه :

برای درست کردن چای میو ه ای ابتدا لازم است که چای سبز و یا سیاه را دم کنید و پس از آماده شدن از یک صافی رد کنید تا ناخالصی هایش گرفته شود سپس میوه های خشک و عسل و آب جوش را در یک قوری بریزید و به میزانی که دوست دارید از چای به آن اضافه کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه دم بکشد . از این طریق طعم میوه ها خیلی بیشتر از طعم چای خواهد بود و چای موجب تلخ شدن و یا تغییر طعم میوه ها نمی گردد . شما می توانید از انواع میوه های خشک که طعم آنها با یکدیگر همخوانی داشته باشد برای درست کردن چای میوه ای استفاده نمایید .


نوشیدنی های گرم در هوای سرد

نوشیدنی زنجبیلی

مواد لازم :
زنجبیل تازه : یک تکه
آب : نیم لیتر
لیموترش : نصف عدد
عسل : به اندازه‌ی کافی


روش تهیه :

زنجبیل تازه‌ی تمیز را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید. می‌توانید اول پوست زنجبیل را بگیرید.
ورقه‌های زنجبیل را در نیم لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد و آب آن نصف شود.

سپس زیر شعله را خاموش کنید و جوشانده‌تان را در یک فنجان بریزید.
آب نصف لیموترش را بگیرید و به آن اضافه کنید.
یک قاشق عسل نیز به نوشیدنی زنجبیلی‌تان افزوده و هم بزنید تا شیرین شود.

عسل نیز خاصیت ضد باکتریایی طبیعی فوق‌العاده‌ای دارد و باعث تقویت بدنتان می‌شود.
نوشیدنی‌های گازدار و انرژی زا و غیره را کنار بگذارید و خودتان را به یک فنجان نوشیدنی زنجبیلی گرم مهمان کنید و از خواص آن نهایت استفاده را ببرید.


نوشیدنی دارچین

دارچین نیز مانند زنجبیل علاوه بر طعم دادن به غذاها خواص فوق‌العاده‌ای دارد که به ویژه در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادویه گرمابخش است و درعین‌حال باعث تنظیم قند خون می‌شود.

مواد لازم :
چوب دارچین : ۲ عدد
آب : یک لیوان
چوب میخک : یک عدد
عسل : یک قاشق


روش تهیه :
چوب دارچین را در آب ریخته و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
محلول را صاف کرده و داخل یک فنجان بریزید.
اگر دوست داشته باشید یک عدد چوب میخک هم داخل آن بیندازید.
یک قاشق عسل به نوشیدنی دارچینی‌تان بزنید و میل کنید.
اگر باردار هستید از مصرف زیاد دارچین بپرهیزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن