آشپزی مللغذاهای دریایی

طرز تهیه پد تای تایلندی

غذاپد تای یا پد تایلندی، پاستا یا رشته‌های نودلی

لوازم مورد نیاز 
رشته برنج که ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس شده است ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی ۵ قاشق غذاخوری
چیلی تفت داده شده ۱ عدد
میگو خشک ۲ قاشق غذاخوری
۸ عدد میگوی درشت پاک شده
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری تکه‌های توفو که پنیر لوبیا است
۱ قاشق غذاخوری ترشی تربچه (در صورت تمایل)
موسیر خرد شده
۳ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی
۳ قاشق غذاخوری آب تمبرهندی
۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۸۰ گرم جوانه سویا
۱ عدد پیازچه چینی خرد شده
۲ عدد پیازچه چینی درشت خرد شده
۲ قاشق غذاخوری بادام زمینی خرد شده
۱ عدد لیموی ۴ قاچ شده


طرز تهیه پد تای تایلندی
ابتدا روغن را در ظرف گودی داغ کرده موسیر و میگو خشک را در آن تفت بدهید تا طلایی بشوند. میگوهای درشت را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدهید. سپس تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشته‌های برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی را اضافه کرده و تا زمانی که رشته‌ها بپزند درهم بیامیزید. با بقیه جوانه‌ها، پیازچه، بادام زمینی و برش‌های لیموترش  تزیین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن