Uncategorizedدسر

طرز تهیه چند رسپی با استفاده از سیب

دستور چند رسپی با استفاده از میوه سیب بسیار خوشمزه ومغذی

 چای سیب

مواد لازم:

۱/۳ فنجان برگ چای سیاه
۱ لیتر آب برای سرو کردن
شکر، به مقدار مورد نیاز
سیب ۱ عدد متوسط
میخک و دارچین، به مقدار مورد نیاز


طرز تهیه‌

: قابلمه‌ای را با ۲ لیتر آب پر کنید. آن را روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد.
سیب را بشویید و آن را به قطعه‌های دو سانتی‌ برش دهید. ساقه و دانه‌های آن را بردارید اما پوست سیب را جدا نکنید.
تکه‌های سیب را به آب جوش اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت حدود ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد.
حالا میخک و دارچین را به آب در حال جوش اضافه کنید. اجازه بدهید ۵ تا ۱۰ دقیقه‌ی دیگر هم بجوشد.

ترکیب را صاف کنید و آن را در یک پارچ بریزید.
شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای این‌که یک نوشیدنی سالم‌تر داشته باشید، می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.
بعد از آن‌که مدتی آن را در یخچال قرار دادید، چای تازه آماده شده را در لیوان‌های پر قطعات یخ بریزید.
چای سیب را با برش‌های سیب تزئین کنید. شما می‌توانید این چای را تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.


اثرات جانبی چای سیب

چای سیب به غیر از مزایایی که دارد، دارای برخی از عوارض جانبی هم است. این عوارض را در این‌جا می‌بینید:

۱. زنان باردار و کسانی که به نوزادشان شیر می‌دهند باید از مصرف چای سیب پرهیز کنند زیرا باعث ایجاد واکنش‌هایی در بدن می‌شود که می‌تواند به جنین در حال رشد و همچنین نوزاد آسیب برساند.

۲. برخی از خواص چای سیب ممکن است واکنش‌های آلرژیک در بدن ایجاد کنند. اگر به سیب حساسیت دارید، از مصرف چای سیب پرهیز کنید!

۳. اگر دارو مصرف می‌کنید، بیش‌تر مراقب باشید! زیرا چای سیب می‌تواند با داروهای خاصی تداخل ایجاد کند. در این مورد با پزشک‌تان صحبت کنید.

۴. چای سیب یک راه فوق‌العاده است برای این‌که بدن‌تان را سالم و قوی نگه دارید. این نوشیدنی مقوی می‌تواند یک جایگزین سالم برای چای معمولی باشد. بنابراین، اگر نمی‌توانید روزتان را بدون یک فنجان چای بگذرانید، به سراغ چای سیب بروید!


 کره سیب

مواد لازم:

حدود ۴ کیلو و هفتصد گرم سیب
۴ فنجان شکر سفید
۳ فنجان سرکه سیب
۲ فنجان پودر دارچین
۲ فنجان پودر جوز هندی


طرز تهیه‌ 

. سیب‌ها را به چهار قسمت برش بزنید و آن‌ها را داخل یک آرام‌پز بریزید. شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
. حالا سرکه سیب را به مواد قبلی اضافه کنید تا میوه به کف آرام‌پز نچسبد.
. ادویه‌جات را اضافه کنید و هم بزنید.
. حالا در آرام‌پز را بگذارید و اجازه بدهید به مدت ۲ ساعت مواد بپزند. بعد حرارت را پایین بیاورید و اجازه بدهید که ۱۲ ساعت دیگر هم به آرامی بجوشد.

. حالا هر پنج ساعت یک بار سیب‌ها را بررسی کنید. سیب‌ها باید نرم شده باشند.
. سیب‌ها را در یک مخلوط کن قرار دهید و آن را روشن کنید تا میوه نرم و آبدار شود. به مخلوط کردن سیب‌ها ادامه بدهید تا سیب کاملا له شود.
. حالا ترکیب را دوباره داخل آرام‌پز بریزید. و بدون این‌که در دستگاه را بگذارید آن را روشن کنید. در صورتی که دوست داشته باشید، باز هم می‌توانید ادویه به ترکیب اضافه کنید.
. شما می‌توانید کره سیب را در ظرف‌های شیشه‌ای، بطری و دیگر ظروف کوچک نگهداری کنید.


. دونات کره سیب دارچینی

مواد لازم:

۲ فنجان آرد
۳/۴ فنجان شکر قهوه‌ای
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری نمک طعام
۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف فنجان کره سیب
۲ عدد تخم‌مرغ
نصف فنجان سیب خرد شده
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده


طرز تهیه‌

در ابتدا فر را در دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. بعد قالب دونات را با اسپری روغن چرب کنید.
حالا یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و آرد، شکر قهوه‌ای، جوش شیرین و دارچین را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. فراموش نکنید که کره سیب و شیر را اضافه کنید. کره‌ی ذوب شده و تخم‌مرغ در مرحله‌ی بعدی به مواد اضافه می‌شوند.
خوب مواد را مخلوط کنید و سیب خرد شده را نیز اضافه کنید.
حالا خمیر را داخل قالب‌های دونات بریزید به طوری که ۲/۳ هر قالب پر شود.
تقریبا ۹ دقیقه طول می‌کشد تا دونات‌ها بپزند.
پس از گذشت این مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
یک فنجان قهوه برای خودتان بریزید و از این دونات‌های تازه و خوشمزه لذت ببرید.


. کیک فنجانی سیب کارمل نمکی
:

مواد لازم:

۱۱۳ گرم کره
۲/۳ فنجان شکر قهوه‌ای
عدد ۲ تخم‌مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ فنجان آرد
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
یک چهارم فنجان کره سیب
۲ تا ۳ سیب کوچک
یک چهارم فنجان خامه‌ی ترش


طرز تهیه‌

حالا یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و خامه، شکر قهوه‌ای و کره را داخل آن بریزید و هم بزنید.
تخم‌مرغ‌ها را هم یکی یکی به ترکیب بالا اضافه کنید.
حالا وانیل را نیز به مواد اضافه کنید.
حالا یک کاسه‌ی متوسط ​​دیگر بردارید، آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را در آن بریزید.

مواد داخل کاسه را با هم مخلوط کنید و بعد آن را به مواد داخل کاسه‌ی بزرگ‌تر اضافه کنید.
در مرحله‌ی بعد سیب و خامه ترش را با هم مخلوط کنید.
سیب‌ها را داخل قالب‌های یک فنجانی قرار بدهید.
بعد روی آن‌ها را تا ۲/۳ با خمیر پر کنید.
قالب‌ها را داخل فر بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بپزند.

اجازه بدهید کیک‌ها ۵ دقیقه قبل از سرو خنک شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن