آشپزی ملل

طرز تهیه چند غذا با نودل

انواع پخت نودل با سبزیجات وقارچ نودل با گوشت نودل به سبک چینی

خوراک نودل با قارچ

مواد لازم

۱ بسته نودل حاضری
۶ تا ۷ عدد قارچ
۲ لیوان آب
جعفری، ترخون، پونه، نعنا، شوید خشک شده(جعفری و ترخون بیشتر)
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی


طرز تهیه

ابتدا قارچ ها را شسته و با کمی آب میگذاریم بخار پز شود

بعد آب را ریخته و با ادویه ی مخصوص نودل و یک قاشق غذاخوری رب میگذاریم تا آب به جوش بیاید

وقتی که آب جوشید نودل ها را ریخته و شعله را کم میکنیم تا نودل ها نرم و جاافتاده شو

بعد هم میتونید با آبلیمو آبغوره یا سرکه یا اگه طعم تند دوست دارید فلفل قرمز سروش کنید


نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل

مواد لازم 

پیازچه ۴-۶ عدد
زنجبیل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
سس سویا (کم نمک) ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
نودل ۳۵۰ گرم
روغن کنجد ۵ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
هویج ۲ عدد
برگ ریحان ۱ پیمانه
کنجد بوداده دلخواه


طرز تهیه

برای تهیه سس نیاز به پیازچه و زنجبیل دارید، طعم خاص و تند و تیز این دو گیاه نودل شما را فراموش نشدنی خواهد کرد. علاوه بر این‌ها آبلیمو (و سرکه در صورت تمایل)، عسل و روغن کنجد هم به طعم و بوی این سس کمک می‌کنند. در آخر سس روی نودل سرد و سبزیجات ریخته می‌شود و شام فوری شما را تکمیل می‌کند. البته نودل سرد را به عنوان سالاد هم می‌توانید سرو کنید. گرچه به خودی خود یک غذای کامل است.

طرز تهیه: سس پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های خیلی ریز برش بزنید. حال در ظرف مناسبی برای سس، پیازچه، آبلیمو، سس سویا، ۲ قاشق روغن کنجد، زنجبیل، سیر، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق از آبلیمو را با سرکه جایگزین کنید.

حال، یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید بجوشد. سپس طبق دستور موجود روی بسته‌بندی، نودل را بپزید و بعد روی آن آب سرد بگیرید. ۱ قاشق روغن کنجد را با نودل سرد مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.وبه روغن اضافه کرده

تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن دو قاشق دیگر روغن کنجد را بریزید. فلفل دلمه‌ای را به شکل خلال‌های باریک برش بزنید و آن را در روغن کنجد تفت بدهید تا نرم شود. در همین مدت هویج را هم با رشته‌کن یا با چاقو به شکل رشته‌های نازک درآورید.به روغن اضافه وکمی تف دهیدوروی نودل ریخته غذا ما آماده ست


نودل مرغ و بادام زمینی

مواد لازم 

نودل ۲ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
بادام زمینی ۱/۲ لیوان
سیر ۲ حبه
سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه مقداری برای تزیین
نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه

ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ؛ سیر خرد شده و تکه های مرغ را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. سپس سس سویا ، بادام زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا زمانی که آب غذا کشیده شود.

پس از اینکه آب غذا کشیده شد نودل آبکشی شده را اضافه کنید و کمی روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و بهمراه پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.


نودل چو مِین

مواد لازم

۳ عدد فلفل دلمه ای رنگی
۱۰۰ گرم گوشت گاو – باریک خرد شده
۲۰۰ گرم نودل لو مین* یا هر نوع نودل در دسترس
۱ عدد پیاز متوسط – خرد شده
۲ حبه سیر – ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
۲ قاشق غذاخوری سس صدف* اختیاری
۱ قاشق چایخوری پودر نشاسته ذرت
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۱/۲ قاشق چایخوری شکر


طرز تهیه 

برای تهیه این غذای چینی شما باید گوشت خرد کرده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری سویا سس، پودر فلفل سیاه، ۱ قاشق سس صدف، پودر نشاسته ذرت و ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد در ظرفی ریخته و حسابی هم بزنید تا گوشت مزه دار شود.

سپس یک قاشق غذاخوری دیگر سویا سس را به همراه ۱ قاشق چایخوری سویا سس، شکر، ۱ قاشق غذاخوری سس صدف مخلوط کنید تا به صورت سس در آید.

در مرحله بعدی فلفل دلمه ای ها را به صورت خلالی خرد کرده و با پیاز و سیر با سس مخلوط کنید.

نودل ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آب جوش بپزید و بعد هم آبکشی کنید.

در این بخش برای تهیه نودل سوخاری ۳ قاشق روغن را در ماهیتابه ای ریخته و گوشت را برای ۱۰تا ۱۵ دقیقه در آن سرخ کنید. سبزی ها را هم به آن بیافزایید و حدود ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید

در مرحله آخر نودل های پخته شده را نیز به مواد اضافه کرده و بعد از ۱ دقیقه غذا را در بشقاب بریزید.


. نودل به روش چینی!

مواد لازم:

۶عدد قارچ شیتیک خشک شده (یا قارچ دلخواه(
۲۵۰گرم نودل ورمیشل
۲قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
۲حبه سیر، له شده
۲عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، خرد شده
۵شاخه پیازچه، پاک و خرد شده
۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده
۲قاشق غذاخوری سس سویا
۲قاشق غذاخوری سس هویسین (سس پر ادویه چینی(
۱قاشق غذاخوری آب
۲قاشق چایخوری آرد ذرت


طرز تهیه

قارچ ها را در کاسه پیرکسی بریزید و روی آنها آب جوش بریزید. بگذارید ۱ ساعت بمانند و خیس بخورند. سپس آب آنها را بگیرید و یک فنجان از آب آن را نگه دارید. قارچ ها را خرد کنید. در این حین، نودل ها را در ظرف پیرکس بریزید و روی آنها آب جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بمانند و نرم شوند. سپس آب آنها را بگیرید. (اگر از ماکارونی استفاده می کنید، طبق دستورالعمل روی بسته آنها را بپزید( در قابلمه ای روغن بریزید و روش شعله بالا داغ کنید. زنجبیل، سیر، قارچ، نصف فلفل ها و سه چهارم پیازچه ها را دو دقیقه تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید

سس سویا، سس هویسین و آب قارچ را اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید. آب و آرد ذرت را در کاسه ای مخلوط کنید. سپس آن را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. نودل ها و توفو را اضافه کنید و در نهایت بقیه فلفل و پیازچه را اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن