آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع سوفله سبزیجات

سوفله سبزیجات بسیار خوشمزه سوفله تره فرنگی ویونانی وسیب زمینی

سوفله تر‌ه‌ فرنگی

مواد لازم

تره‌ فرنگی سه ساقه
ذرت پخته‌ شده و شیر از هر کدام نصف پيمانه
تخم‌ مرغ دو عدد
آرد چهار قاشق غذاخوری
مايه خمير يك قاشق چايخوری
پنير پيتزا دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

تره‌فرنگي را پس از شستن خرد كنيد و در روغن زيتون كمي تفت داده، نمك و فلفل زده و هم بزنيد، سپس حرارت را خاموش كنيد. در ظرف ديگري شير، مايه خمير، تخم‌مرغ‌ها، ذرت، آرد سفيد و آرد سوخاري را با هم مخلوط كرده و كمي بزنيد تا قوام آن مانند مايه كيك شود.

ظرف مورد نظر را چرب كرده و كمي آرد سوخاري بپاشيد از مواد خمير كمي داخل آن ريخته و پهن كنيد. تره‌فرنگي را روي آن بريزيد و صاف كنيد. مجددا خمير باقي‌مانده را روي آن ريخته و صاف كنيد. نيم ساعت استراحت دهيد تا عمل بيايد، سپس در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا سوفله پخته و طلايي شود.


سوفله یونانی

مواد لازم

پياز خردشده يك عدد
سير خردشده يك حبه
گوشت چرخ‌ شده ۵۰۰ گرم
نمك ۳/۴قاشق چايخوري
رب گوجه‌ فرنگي ۱و۱/۴ پيمانه
ماكاروني تيكه‌اي و پنیر پیتزا از هر کدام ۲۴۰ گرم
مارگارين (كره) و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوري
تخم‌ مرغ دو عدد
پنير پارميزان به ميزان لازم
روغن جامد سه قاشق سوپخوري
فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
شير يك پيمانه
آرد دو قاشق سوپخوري
كره ۵۰ گرم


طرز تهيه:

پياز و سير را در روغن تفت دهيد، نمك را به گوشت افزوده چنگ بزنيد پس از آن داخل مواد ريخته سرخ كنيد تا رنگ قرمز گوشت از بين برود. روغن اضافي را از تابه خارج كرده، رب گوجه‌فرنگي و زردچوبه را در آن ريخته و تفت داده و كنار بگذاريد. مارگارين را آب كرده، آرد و شير را در آن ريخته تا غليظ شود. سپس نمك، فلفل و پنير پارميزان را به آن اضافه كنيد.

ماكاروني را طبق دستور در آب نمك‌دار بپزيد آب آن را خارج كرده و آبكش كنيد. تخم‌مرغ‌ها و مارگارين را به ماكاروني افزوده هم بزنيد تا يكنواخت شود. ظرف كم‌عمق به گنجايش دو ليتر را قدري چرب كنيد. اول نصف ماكاروني بعد تمامي گوشت، نصف پنير پيتزا، بقيه ماكاروني و سس را بريزيد. ظرف را قدري به آرامي تكان داده و بقيه پنير پيتزا را در سطح آن پخش نموده و با ذراتي از مارگارين تزئين كنيد و با حرارت ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد به مدت ۴۰ دقيقه در فر قرار دهيد.


سوفله سیب‌ زمینی درسته

مواد لازم

سيب‌ زمينی پخته‌ شده چهار عدد
تخم‌مرغ پخته‌شده يك عدد
نخودفرنگی پخته‌ شده و شیر از هر کدام نصف پيمانه
نعنا خشك يك قاشق غذاخوری
پنير پيتزا ۱۰۰ گرم
آويشن و نمک به ميزان لازم


طرز تهيه:

سيب‌زميني‌هاي با پوست را از عرض نصف كنيد. قسمت‌هاي پايه را در ظرف فر قرار دهيد و نصفه‌هاي بعدي را پوست بكنيد و با تخم‌مرغ، نخودفرنگي، شير، نمك و نعنا خشك داخل ميكسر بريزيد و مخلوط كنيد. از مايه با قاشق روي سيب‌زميني‌هاي پـايه بريزيد و رويش پنيرپيتزا سپس آويشن بپاشيد و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید