دسر

طرز تهیه چند نوع دسر مجلسی با انبه

دسری خوشمزه ومتنوع با مخلوطی از میوها برای مهمانی ها

دسر خرمای فنجانی با انبه و موز

مواد لازم

موز   ۱/۲ عدد
گردو   ۴ عدد
چیپس خرما   ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور   ۱۰ عدد
انبه   ۱/۲ عدد
شکلات   ۵۰ گرم
شیر    ۲-۳ قاشق سوپخوری
کره آب شده   ۲ قاشق سوپخوری
کره برای آب کردن شکلات   ۲ قاشق سوپخوری


طرز تهیه 

تابه ای را روی حرارت بگذارید و چیپس خرما را یک دقیقه داخل آن تفت دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب مقداری بکوبید (از گوشت کوب برقی استفاده نکنید). بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و صبر کنید تا خرد شوند. نیاز به پودر شدن کامل بیسکویت ها نیست. گردوها را با چاقو ریز خرد کنید و همراه با بیسکویت ها به خرما اضافه کنید. حالا باید کره آب شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. در انتها شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر خرمای منسجمی داشته باشید.

داخل قالب های مافین، کپسول های کاغذی بگذارید. به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کف و دیواره های کپسول را با آن بپوشانید؛ طوریکه با خمیر خرما، داخل کپسول کاغذی یک کاسه درست کرده باشید. حالا قالب ها را داخل یخچال قرار دهید تا فنجان های خرما خوب سفت شوند.

انبه و موز را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب پوره شوند، سپس داخل فنجان های خرما را با انبه و موز پوره شده پُر کنید.

شکلات را با مقداری کره روی حرارت بخار آب، آب کنید. صبر کنید کمی خنک شود، سپس با قاشق مقداری از شکلات آب شده بردارید و به صورت نواری روی فنجان های خرما بریزید. فنجان ها را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها سفت شوند، سپس سرو کنید.


کرم انبه

مواد لازم 

انبه   ۲ عدد
خامه صبحانه  ۱ پیمانه
پودر ژلاتین    ۳ قاشق سوپخوری
شیر    ۳ پیمانه
شکر    نصف پیمانه
وانیل   نصف قاشق سوپخوری
آب سرد    نصف پیمانه


طرز تهیه

ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد. انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسه ای بریزید. تکه های درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوط کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.

خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و باز کمی هم بزنید. مایه دسر آماده است.

مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل  تزیین کنید.


ژله انبه

 

مواد لازم

۲ بسته ژله انبه
۱ پاکت خامه
۱ لیوان شیر
۴ عدد انبه


طرز تهیه

ژله رو با دو لیوان آب درست میکنیم و میزاریم ببنده بعد

میریزیم توی میکسر و با بقیه موادمون میکس میکنیم و بعد میزاریم توی یخچال تا خوب ببنده و سرد بشه


دسر انبه با شیر عسل

مواد لازم

۳ پیمانه شیر
پودر ژلاتین پنج ق غ سرخالی
۳ پیمانه بستنی
شکر یا عسل به میزان دلخواه یا قابل حدف
انبه درشت دو عدد
شیرعسلی دو ق غ
۱/۳ ق چ وانیل


طرز تهیه

پودر ژلاتین رو بریزید تو یه ظرف، بعد شیر سرد رو بریزید روش، دو سه دقیقه بذارید بمونه و اصلا هم نزنید.

مخلوط شیر و ژلاتین روبذارید روی حرارت غیر مستقیم و هم بزنید تا اثری از ژلاتین باقی نمونه. وانیل و شیر عسلی رو اضافه کنید و بعد از اینکه کامل مخلوط شدن از رو حرارت بردارید و بذارید خنک شه.

اگه میزان شیرینی بیشتر دوست دارید تو این مرحله بهش شکر یا عسل اضافه کنین، من دیگه اضافه نکردم و همون شیرینیش کافی بود

تو این فاصله انبه رو بریزید تو غذاساز تا پوره شه بعد بستنی شل شده رواضافه کنید و بزنید

مخلوط شیر و ژلاتین رو به انبه و بستنی اضافه کنید و یکی دو پالس بزنید تا یه دست شن. بعد بریزید توی ظرف دلخواه و به مدت یکی دو ساعت در یخچال…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن