آشپزی سالم

طرز تهیه چند ساندویچ واسنک مخصوص مدرسه

ساندویچ برای ناهار مدرسه مناسب وسالم

مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ شده ( یا مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۵۰ گرم
سویا خیسانده و چرخ شده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر مقداری
پودر سوخاری یا پودر نان باگت دو قاشق غذا خوری
پنیر ورقه ای چدار به تعداد برگرها


طرز تهیه:
سویا را ابتدا خیسانده و سپس به همراه گوشت و پیاز و پودر سوخاری و ادویه جات چرخ میکنیم یا اینکه کلیه مواد را در غذاساز میریزیم

و یا اینکه پیاز را رنده کرده به همراه سویا له شده با گوشت و ادویه جات خوب ورز میدهیم. من در هر صورت خودم هم مایه گوشتی رو خوب ورز میدم.
ورز دادن

سپس لایه های یک کیسه فریزر را باز میکنیم و یک گلوله از مواد برروی یک لایه آن قرار میدهیم و با دست به صورت گرد آن را پهن میکنیم. میتونید از اول کیسه فریزر رو به اندازه ی هر برگر برش بزنید
گرد کردن برگرها
لایه ی بعدی کیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم. در حالیکه کیسه فریزر روی برگرهاست بهتر میتونید بهشون شکل بدید.
بستن هر برگر

حالا میتونید با قیچی کیسه فریزر رو ببرید و هر برگر رو جدا کنید.

همبرگرهای آماده شده را حالا میتونید به همین صورت در فریزر قرار بدید تا هر وقت خواستید خیلی راحت از فریزر در بیارید و سرخ کنید.

بعد از نیم ساعت که کمی همبرگرها خودشون رو گرفتند میتونید در بیارید و در تابه هر دو طرف آن را سرخ کنید.

کمی قبل از برداشتن همبرگر از تابه، ورقه ی پنیر را روی برگر قرار دهید تا با حرارت شعله کم کم آب شود.
آب شدن پنیر روی برگرها

سپس با گوجه، خیارشور، کاهو، سس مایونز یا خردل در نان همبرگر قرار داده و نوش جان کنید.

 


اسنک قارچ

مواد لازم برای ۶-۷ عدد اسنک کامل:
قارچ ۴-۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
روغن مقداری
پنیر ورقه ای تست یا رنده شده مقداری
نان تست ۱۲ عدد
طرز تهیه:
پیاز رو خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
تفت دادن پیاز

فلفل دلمه ای رو هم خرد کنید و تفت بدید.
تفت دادن فلفل دلمه

قارچ ها رو هم ورقه ای خرد کنید و با شعله زیاد تفت بدید طوری که آب نندازن. قارچهای من چند روزی تو یخچال بودن و دیگه سیاه شدن. قارچ تازه سیاه نمیشه ولی برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ موقع تفت دادن یه کم آبلیمو روشون بریزید.
تفت دادن قارچ

همه ی مواد رو مخلوط کنید و نمک و فلفل و آویشن بزنید و هم بزنید.
اضافه کردن ادویه ها

نونهای تست رو بچینید و یک ورقه پنیر روی هر کدوم بگذارید.
لایه پنیر

از مخلوط قارچها روی پنیر بریزید.
لایه قارچ

یک ورقه دیگه پنیر روی قارچها بگذارید.
لایه دوم پنیر

یک نون تست روی پنیر قرار بدید.
لایه نون

دستگاه ساندویچ میکر رو روشن کنید تا گرم بشه. ( معمولا روشن شدن یه چراغ گرم شدن دستگاه رو نشون میده )
وقتی گرم شد ساندویچ ها رو در دستگاه قرار بدید و به آرومی در دستگاه رو با کمی فشار ببندید. خیلی زور به دستگاه وارد نکنید، در دستگاه رو روی نونها آروم فشار بدید تا کم کم گرما نرمشون کنه و در بسته بشه.
ساندویچ ها در ساندویچ میکر

حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنید یا تا وقتی که روی نونها برشته بشه و بعد ساندویچ ها رو در بیارید و سری بعد رو بگذارید.
اسنک آماده


کباب ترکی

مواد لازم (برای دو نفر ):
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز یا سیاه مقداری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آب دو عدد لیمو ترش تازه
زعفرون مقداری یا رنگ زرد خوراکی ۱ قطره
مواد لازم برای سبزیجات:
گوجه بزرگ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ ۳ عدد یا ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
سینه های مرغ رو به قطعات کوچیک یا برشهای نازک و بلند بزنید. سینه های مرغ رو با پیاز خرد کرده، آب لیمو ترش، نمک و فلفل و روغن زیتون و زعفران ( یا رنگ زرد خوراکی) مخلوط کنید و حداقل به مدت یه ساعت تو یخچال بذارید تا مزه دار بشن. من از شب قبل مزه دار کردم که خیلی ترد و خوشمزه شد.
مزه دار کردن مرغ

سبزیجات رو خرد کنید و با هم مخلوط کنید.
هم زدن سبزیجات

روغن زیتون و نمک و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید تا همه ی سبزیجات خوب روغنی بشن.
مزه دار کردن سبزیجات

سبزیجات رو توی فر یا ماکروفر یا هواپز گریل کنید ( با درجه ۲۲۰ ). این رو بگم که گریل فر و ماکروفر من درجه نداره. البته گریل فرم رو میتونم حرارتش رو کم و زیاد کنم. اگه فر شما هم همینطوره کافیه با درجه ی متوسط سبزیجات رو گریل کنید.
وقتی سبزیجات کمی کبابی شدن از فر در بیارید. زمانش بستگی به حرارت گریلتون داره. فقط مراقب باشید زیاد خشک نشن سبزیجات. چون یه مرحله پخت دیگه هم دارن.
سبزیجات گریل شده

فیله های مزه دار شده رو روی توری سیمی کنار هم بچینید.
چیدن مرغها روی توری سیمی
سینی سبزیجات رو زیر توری سیمی قرار بدید تا آب مرغها که در حین پخت روشون میریزه به خوردشون بره و خوشمزه بشن.
مرغها در فر

توری و سینی سبزیجات رو توی فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا مرغها خوب بپزند.
مرغهای پخته

وقتی مرغها پخته شدند از فر در بیارید و با سبزیجات پخته شده و پیاز و جعفری و سس و نان باگت یا لواش یا پیتا سرو کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید