دورچین

طرز تهیه چند نوع دورچین غذا

دورچینی خوشمزه مناسب کنار غذا پوره سیب زمینی تند و مارچوبه با سیر وترب وپوره کلم بروکلی

بتاتاحاره
.
مواد لازم 

سیب زمینی متوسط:۳ عدد، فندقی
پیاز متوسط:یک عدد، خلالی
روغن مایع:۶ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز:۲ قاشق چای خوری
گشنیز ساطوری:۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده:۲ عدد
زردچوبه:یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم


طرز تهیه

روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج کنید.

روغن را دوباره داغ کنید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. سیب زمینی را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیب زمینی شروع به رنگ گرفتن کرد، زردچوبه، تخم گشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه آن را سرو کنید.

نکات

۱. برای سرو آن ماست چکیده، پودر سیر، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

۲. به جای سیر می توانید از پودر سیر استفاده کنید.


مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی

مواد لازم 

مارچوبه با سیر تازه و ترب کوهی
نمک به میزان لازم
یک بوته سیر تازه
۴۵۰ گرم مارچوبه خرد شده
دو قاشق چایخوری ریشه ترب کوهی خرد شده
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نیمی از لیموترش


طرز تهیه 

قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و با کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. در فاصله ای که آب در حال جوش است، ریشه های ترب کوهی و سیر را تمیز و آنها را به بخش های کوچک تقسیم کنید. سیرها را درون کاسه بریزید. کمی نمک نیز اضافه کیند و سیرها را کاملا بکوبید. این مایه را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

هنگامی که آب جوش آمد، مارچوبه ها را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید. آنها را درون بشقاب بکشید. سیرهای له شده را روی آنها بریزید. در مرحله بعد، روغن زیتون بریزید. با دستگاه پوست کن ترب کوهی رابه صورت ورقه های نازک برش دهید و روی مارچوبه ها بریزید. در صورت نیاز نمک بپاشید و سرو کنید.


پوره بروکلی

پوره بروکلی را می توان به جای پوره سیب زمینی به عنوان یک پوره کم کالری و سالم مصرف کرد.

مواد لازم 

پوره بروکلی
روغن زیتون :یک قاشق غذاخوری
گل کلم :یک دسته کوچک
کلم بروکلی :یک دسته کوچک
آب :۳/۴ فنجان
پارمزان :۱/۴ فنجان
نمک و فلفل :به مقدار لازم


طرز تهیه 

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده و به آن می افزاییم و به مدت ۸ دقیقه تفت می دهیم.
سپس سه چهارم فنجان آب را اضافه و شعله را زیاد کرده تا نرم شوند (حدود ۵ دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آن ها اضافه می کنیم. می توانیم این مخلوط را له کرده و به صورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل، طعم دار کنیم.


پوره سیب زمینی تند

مواد لازم 

سیب زمینی شیرین:یک کیلو
کره :۵۵ گرم
خامه :۸۰ گرم
نمک :۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز :۱/۸ قاشق چایخوری
فلفل سیاه :۱/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه 

فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. هر یک از سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سپس داخل فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در طبقه میانی فر قرار دهید تا پخته و تا نرم تر شوند.
وقتی که به اندازه کافی خنک شدند، پوستشان را بگیرید و هر چه نقطه های سیاه روی سیب زمینی هست را از آن جدا کنید. سیب زمینی را با کره، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن