سالاد

طرز تهیه چند نوع سالاد با ذرت

انواع سالاد ذرت با ترکیب انواع سبزیجات بسیار خوشمزه با سس مایونز

 

سالاد ذرت فریتو فرنگی 

مواد لازم 

۲ قوطی ذرت مکزیکی
فلفل قرمز، ۱/۲ قطعه قطعه شده و خرد شده
فلفل زرد و سبز ۱/۲ قطعه قطعه شده و خرد شده
۱/۲پیاز بنفش، خرد شده
۱فنجان سس مایونز
۱فنجان پنیر چدار
۱۵۰ گرم چیپس فلفلی


طرز تهیه 

در ابتدا ذرت مکزیکی ها را گرم مبکنم .پیاز بنفش و فلفل سبز و زرد را در روغن زیتون کمی تفت میدهیم و روی ذرت مکزیکی ها میریزیم.سس مایونز را به ذرت اضافه کرده و پنیر چدار و چیپس فلفلی را به مواد اضافه میکنیم.سالاد خوشمزه شما حاضر است.


سالاد ذرت با قارچ

مواد لازم 

ذرت پخته ۲ پیمانه
قارچ درشت ۴ عدد
هویج متوسط ۱ عدد
سس مایونز به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته به هر مدلی که تمایل دارید خرد می کنید.برای زیبایی سالاد به صورت مربع برش بزنیم بهتر است.سپس هویج را با پوست کن پوست می گیریم و می شوییم

و روی تخته آشپزخانه به شکل مربع خرد می کنیم.در کاسه ای بزرگ ذرت ها و نخود فرنگی را می ریزیم و سپس قارچ و هویج خرد کرده را می افزاییم. سپس سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و آب لیمو و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شود.

سس آماده شده را روی مواد سس می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا سس بخورد مواد سالاد برود.اگر تمایل داشتید می توانید از کاهو یا پیاز نیز در این سالاد استفاده کنید.سالاد آماده شده را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.


 سالاد ذرت و کاهو

مواد لازم

ذرت ۱ لیوان
کاهو ۱ بوته
گوجه فرنگی ۲عدد
پیازچه ۱ عدد
سس مایونز به میزان لازم
ماست چکیده به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
شکر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه 

جهت تهیه سالاد ذرت و کاهو ابتدا ذرت را با مقداری آب، نمک و روغن خوب بپزید. برگ های کاهو را جدا کنید و خوب بشویید سپس خرد کنید ، داخل گوجه فرنگی ها را خارج کرده و آنها را فیله کنید و بعد ریز خرد کنید.

پیازچه را بصورت ریز و ساطوری خرد کنید سپس تمام این مواد را با ذرت مخلوط نمایید.

سس مایونز را با مقدار دلخواه ماست چکیده، آبلیمو، نمک و فلفل و شکر مخلوط کرده و روی سالاد بدهید نوجه داشته باشید که سس باید در حدی باشد که کاملا سالاد را بپوشاند.

نکات:
در صورتی که از کنسرو ذرت استفاده میکنید توجه کنید شیرین نباشد و اگر شیرین بود مقدار بیشتری نمک به سس افزوده و یا شکر را از سس حذف کنید.

این سالاد را به همراه خیارشور و فلفل دلمه ای تزیین کنید.

میتوانید به این سالاد تن ماهی ، نخود فرنگی و هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید اضافه کنید.


سالاد ذرت و کلم

مواد لازم

۱/۲ کلم بنفش
۱ پیمانه ذرت (کلم و ذرت به یک اندازه)
۲-۳ ق غ سس مایونز
۴ قاشق روغن زیتون
سس ایتالیایی (مخلوط سبزیجات و سرکه سیب و روغن زیتون)


طرز تهیه

کلم و بشوریم و بذاریم آبش گرفته بشه. آب ذرت هم گرفته بشه

بعد با هم مخلوط میکنیم و سس و روغن زیتون و سس ایتالیایی رو قاطی میکنیم

میذاریم خنک بشه


سالاد ذرت مخلوط

مواد لازم

۱ لیوان ذرت پخته شده
۱ لیوان نخود فرنگی پخته شده
۱ لیوان هویج نگینی پخته
۱ لیوان کلم سفید
۱ لیوان خیارشور نگینی
۲ ق غ جعفری خرد شده
۲ عدد سیب زمینی متوسط مکعبی آبپز شده
۲ ق غ ماست پر چرب و سفت
۳ ق غ مایونز
۱ ق غ آبلیمو
نمک – فلفل


طرزتهیه

همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و قبل از سرو،۱-۲ ساعت میذاریم تو یخچال تا سس به خوردش بره.


سالاد ذرت و بروکلی

مواد لازم

۱ پیمانه ذرت پخته
کلم بروکلی
سس مایونز
نمک و فلفل سیاه بستگی به ذائقه
کمی آبلیمو


طرز تهیه

مواد ذکر شده را با هم مخلوط کرده و بعد سس اضافه کرده


سالاد  ذرت اندونزی

مواد لازم

۳۰۰ گرم کالباس
۱ عدد کلم سفید
۱٫۲ کلم بنفش کوچک
۱ پیمانه خیار شور
۱ پیمانه ذرت
۱ پیمانه نخود فرنگی
۱ پیمانه گردو
۱٫۲ پیمانه کشمش
۳ پیمانه سس مایونز


طرز تهیه

کالباس و خیارشور و کلم ها رو خلالی و نازک خرد کنید. گردو هم درشت خرد کنید و بقیه موادی که دارید رو بهش اضافه کنید و هم بزنید

سس رو به موادتون اضافه کنید و خوب هم بزنید و در ظرف زیباتون سرو کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن