سالاد

طرز تهیه چند نوع سالاد رژیمی

سالاد یک وعده غذایی سالم رژیمی مناسب برای لاغر کردن و سرشار از ویتامین

سالاد هندی

مواد لازم

۱.زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری
۲.گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
۳.خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
۴.نمک و فلفل= به میزان لازم
۵.برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان


طرز تهیه:

۱. روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد
۲. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم.
۳. در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.


سیزر سالاد

مواد لازم:

۱.سینه مرغ=۱ عدد
۲.کاهو خرد شده=به مقدار لازم
۳.کلم برگ خلال شده=به مقدار لازم
۴.لیمو=۲ عدد..آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
۶.سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
۷..روغن زیتون=۲ قاشق غذاخوری
۸.قطعات نان سرخ شده=۲/۱ لیوان
۹.روغن ذرت=به مقدار لازم
۱۰.پیاز=۱ عدد بزرگ
۱۱.سیر=۱ حبه
۱۲.پنیر چدار رنده شده=به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱. ابتدا سینه مرغ را به صورت قطعات طولی برش دهید.
۲. کمی روغن ذرت در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز خلال شده همراه با سیر ریز شده را به آن اضافه کنید. سیر و پیاز را روی حرارت ملایم کمی تفت داده تا طلایی رنگ شود.

۳. قطعات مرغ را به مواد اضافه کرده کمی تفت دهید تا زمانیکه مرغ بپزد. در حین تفت دادن کمی ادویه نیز به آن اضافه کنید
۴. کاهو+کلم برگ را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید.
۵. آبلیمو را با روغن زیتون و سس مایونز مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
۶. قطعات نان سرخ شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.(می توانید از نان لبنانی که به صورت مربع شکل برش داده و سرخ کرده اید استفاده کنید)

۷. در آخر مرغ را به همراه پنیر رنده شده به مواد اضافه کرده به سالاد کمی نمک و فلفل بزنید و با قاشق مواد را هم بزنید.
۸. برای تزئین می توانید از ۲ عدد لیمو که به صورت نازک برش داده اید استفاده کنید.


سالاد یونانی

مواد لازم:

۱. سیب زمینی ۴ عدد
۲.نخود فرنگی یک پیمانه
۳.ساقه بدون برگ کرفس یک عدد
۴.روغن زیتون یک چهارم پیمانه
۶.۵.آب لیمو یک چهارم پیمانه
۷.نمک و فلفل به مقدار لازم
۸.جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی ها را که به صورت مکعب ۲ سانتی متری خرد شده است به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشانید.
۵ دقیقه قبل از این که سیب زمینی ها پخته شوند، نخود فرنگی ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.
سیب زمینی و نخود فرنگی ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن ها را همراه با کرفس خرد شده درون کاسه مورد نظر برای سالاد بریرید.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سُس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.
جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید .سالاد را گرم میل کنید.


سالاد فرانسوی

مواد لازم:

۱.کلم سفید=یک عدد کوچک
۲.کالباس=۲ ورقه
۳.کشمش=۱۰-۲۰ عدد
۴.مغز گردو =۵ عدد(خرد شده )
۵.سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
۶.هویج رنده شده = مقداری


طرز تهیه:

کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.


سالاد نودل چینی

مواد لازم:

۱.مرغ آبپز خرد شده=۱ لیوان
۲وجعفری خرد شده=۱ لیوان
۳.هویج رنده شده=۱ لیوان
۴.پیاز خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
۵.مایونز=۴/۱ لیوان
۶.خامه=۴/۱ لیوان
۷.نودل(رشته چینی)=۱ بسته

توجه : در اینجا لیوان به عنوان پیمانه در نظر گرفته شده که بنا به میزان مصرف افراد قابل تغییر است.


طرز تهیه:

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم
برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.


سالاد کارپور

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و نگینی شده= ۲۵۰ گرم
تخم مرغ پخته و رنده شده= ۱ عدد
پیازچه ساطوری شده= ۴/۱ پیمانه
خیار شور نگینی =: ۱ پیمانه
سس مایونز = ۱ پیمانه
فلفل = به میزان کافی

مواد نان سالاد:
آرد گندم= ۲ پیمانه
شکر= ۱ق غ + ۱ ق چ
تخم مرغ= ۲ عدد
کره =۵۰ گرم
آب ولرم= ۴/۱ پیمانه
خمیر مایه= ۱ ق م
خامه+زرده تخم مرغ زده شده


طرز تهیه:

مواد سالاد را با هم مخلوط کرده و می گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود.

طرز تهیه خمیر

آب ولرم+ ۱ ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید. در ظرف دیگر آرد+۱ق غ شکر+۸/۱ ق نمک را ریخته.تخم مرغها را با چنگال زده به مواد اضافه می کنیم . شپش خنیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود ۵ دقیقه خمیر را ورز می دهیم.خمیر ۱ ساعت استراحت کند. بعد از همیر اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می گذاریم.

از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می داریم و روی خمیر قبلی می گذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن می گذاریم.

سالاد پاستا

مواد لازم:

پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
پیاز قرمز=۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
زیتون سیاه=۵ عدد
سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
سرکه=۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری
پودر پونه=۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بمقدار دلخواه


طرز تهیه:

۱. پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
۲. لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
۳. فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
۴. برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
۵. سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
۶. زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید


سالاد جوانه

مواد لازم:

جوانه ماش : یک بسته
کنسرو لوبیا (بدون آب) : یک قوطی
خیارشور خرد شده : یک پیمانه
کرفس خرد شده : یک پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده : یک پیمانه
مخلوط سس مایونز و ماست خامه ای : یک لیوان
آبلیمو و نمک: به میزان لازم


طرز تهیه :

خیلی ساده همه مواد را با هم مخلوط کنید.به جای سس مایونز و ماست خامه ای میتوانید از روغن زیتون هم استفاده کنید


سالاد بادنجان

آموزش تهیه ۲۵ نوع سالاد رژیمی
مواد لازم:
بادنجان قلمی=۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی=۲ عدد
سرکه=۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
نعناع و جعفری خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی


طرز تهیه:

بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم،به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم. سالاد را در ظرف می ریزیم. می توانیم یک عدد تخم مرغ پخته شده را روی آن رنده کنیم.


سالاد نارنگی یافا

اگر از طعم نارنگی یافا و روغن زیتون خوشتان می آید، حتما طعم این سالاد را می پسندید.

مواد لازم:

نارنگی یافا یک عدد
پودر رازیانه یک قاشق چای خوری
کرفس یک عدد، برگ های آن را نگه دارید.
روغن زیتون به اندازه دلخواه
آب و دانههای انار یک عدد
پنیر فتا ۵۰ گرم
نعناع چند شاخه برای تزیین


طرز تهیه:

۱- نارنگی یافا را پوست بکنید و با یک برش افقی آن را به دو قسمت تقسیم کنید و آنها را در ظرف قرار دهید.

۲- ساقه کرفس را بدون برگ، خوب خرد کنید.

۳- سپس آنها را با برگ هایی که از ساقه کرفس جدا کرده و کنار گذاشته اید و نیز مقداری نمک و فلفل و روغن زیتون، مخلوط کنید.

۴- نارنگی یافا، سالاد کرفس، دانه ها و آب انار را در ظرف مخصوص سالاد قرار دهید.

۵- روی مواد فوق، پنیر فتا بریزید و سالاد را با شاخه های نعناع تزیین کنید.

۶- روی کل سالاد روغن زیتون بریزید و آن را میل کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن