سالاد

طرز تهیه چند نوع سالاد کبابی

دستور پخت سه نوع سالاد خوشمزه وآسان قیافه و مزۀ فوق العاده اشتهار آور غذا شما

سالاد سبزیجات کبابی

مواد لازم

۲ سیب زمینی شیرین بزرگ
۴ شقاقل بزرگ
۶ چغندر متوسط
۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ و ¾ قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری فلفل
½ لیوان سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک
یک قاشق سوپ خوری جعفری تازۀ خرد شده
یک قاشق سوپ خوری ترب کوهی
یک قاشق چای خوری خردل
منداب تازه


 طرز تهیه 

فر را به دمای ۴۰۰ درجه برسانید. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب‌های ۲ سانتی خرد کنید. شقاقل ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت قاچ‌های ۱.۵ سانتی در بیاورید. چغندر‌ها را هم پوست بگیرید و آنها را به قاچ‌های ۱.۵ سانتی تقسیم کنید.
سیب زمینی و شقاقل‌های خرد شده را همراه با دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ بریزید. یک لایه از این ترکیب را در ماهیتابه‌ای که تا حدی آن را به روغن آغشته کرده‌اید، پخش کنید. ۱ و ¼ قاشق نمک و ½ قاشق فلفل روی آن بپاشید.

چغند‌ها را با ۱ قاشق باقیمانده از روغن زیتون قاطی کنید. یک لایه از این چغندرها بروی یک فویل آلومینیومی هم اندازۀ ماهیتابه خود درست کنید و آن را روی لایۀ اول قرار دهید. باقیماندۀ نمک و فلفل را بروی آن بپاشید.

در دمای ۴۰۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. سپس بگذارید کاملا سرد شود (که حدودا ۲۰ دقیقه طول می کشد).

در همین حال، سه سبزی بعدی را با سس خود هم بزنید. سبزیجات را در یک کاسۀ بزرگ بگذارید و به میزان مورد علاقۀ خود سس آماده شده را بروی آنها بریزید. به آرامی آن را تکان دهید تا روی سبزیجات را بگیرید. سالاد شما آماده است. می توانید با تزئینات منداب و با همان دمای اتاق یا به صورت سرد آن را سرو کنید.


سالاد پنیر کبابی با سبزیجات کبابی

مواد لازم:

باقالی ۱۰۰ گرم
پنیر کبابی ۲۲۵ گرم
کدو ۲ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲ عدد
گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم
کاپاریس ۱ قاشق غذاخوری
ارگانو ۱/۲ دسته
جعفری ۱/۲ دسته


طرز تهیه:

کدو و پنیر کبابی ورقه شده را را در روغن زیتون بیاندازید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید، کدو و پنیر کبابی را در آن تفت دهید تا سرخ شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.

-موسیر و گوجه گیلاسی خرد شده، کدو و پنیر کبابی ، باقالی و در نهایت کاپاریس را لایه لایه روی هم بریزید.

-سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و با سس مورد نظر میل کنید

نکات:

۱- باقالی ها را در آب جوش برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوستشان را جدا کنید.

۲- پنیر کبابی را ورقه ورقه کنید.

۳- کدو را نازک ورقه ورقه کنید.

۴- موسیر را حلقه حلقه کنید.

۵- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

۶- ارگانو و جعفری را خرد کنید.


سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو / غذای رژیمی

مواد لازم 

۳ عدد فیله مرغ
نصف پیمانه پیاز خرد شده
۱ عدد بلال
۴ /۳ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
۵ پیمانه کاهوی خرد شده
۱ قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن

مواد لازم برای تهیه سس آووکادو :

۱ عدد آووکادوی کوچک
۱ حبه سیر له شده
۲ قاشق سوپخوری پیاز رنده شده
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ قاشق سوپخوری ماست
۳ قاشق سوپخوری آب لیمو
۳ قاشق سوپخوری شیر
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
به میزان لازم نمک و فلفل روغن


طرز تهیه

ابتدا سس را آماده کنید. به این صورت که آووکادو را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را همراه با بقیه مواد لازم برای سس داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود. سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

برای تهیه سالاد ابتدا تکه های مرغ را آماده کنید. آنها را آغشته به نمک، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا و پودر سیر کنید. مقداری آرد سفید هم روی آنها بریزید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را داخل آن سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند. تکه های پخته مرغ را داخل یک ظرف بریزید.

بلال را روی حرارت کباب کنید، سپس دانه های آن را جدا کرده و داخل ظرف مرغ بریزید. گوجه فرنگی های گیلاسی را هم بعد از شست و شو از وسط نصف کنید، سپس آنها را داخل ظرف بریزید. کاهوی خرد شده را هم همراه با پیاز خرد شده بریزید. مقداری نمک و فلفل هم روی مواد بریزید.

نکته

سالاد مرغ کبابی با سس آووکادو را می تونین به عنوان یه وعده غذایی سالم و دلپذیر میل کنین. آووکادو کلسترول بد خون را کاهش میده بنابراین این سالاد به افرادی که وزن زیادی دارن توصیه میشه.

How to Host on the Coast
Food Stylist Marian Cooper Cairns,Prop Stylist Linda Hirst, Rachael Burrow
Ultimate Summer Salad

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن