دسر

طرز تهیه سوفله فرانسوی مخصوص

دسری معروف و متفاوت خوشمزه سوفله فرانسوی مخصوص

مواد اولیه :
نمک به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۵عدد
شیر ۲لیوان
آرد ۵۰گرم
کره ۵۰گرم
فلفل به میزان لازم


طرز تهیه
در ابتدای کار فر را روشن کنید تا برای پخت سوفله گرم شود.

کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
آرد رابا مقداری نمک مخلوط کرده و ۳مرتبه الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
سپس آن را کم کم به کره اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا به اصطلاح جمع شود.
سپس شیر را اضافه کرده و مدام هم میزینم تا مواد مخلوط شوند.
این کار را تا وقتی که شیر جوش بیاید انجام میدهیم و بعد تابه را از روی حرارت برمیداریم.
تخم مرغ را در ظرفی شکسته و زرده و سفیده های آن را جدا میکنیم و زرده را به مواد تابه اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
پس از مخلوط کردن تخم مرغ باید سریع پنیر پیتزا را اضافه کنید به طوری که اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر با تاخیر زمان بسیار کمی انجام شود.
سفیده های تخم مرغ و اندکی نمک را خوب با همزن بزنید تا خود را بگیرد ، اجازه دهید مایه سوفله خنک شود و به دمای اتاق برسد سپس کم کم سفیده زده شده را به مواد سوفله اضافه کنید و به آرامی با قاشق مخلوط نمائید.
ظرف مناسب و نچسبی را چرب کنید و با مقداری پنیر دیواره های ظرف را بپوشانید سپس مایه سوفله را داخل ظرف بریزید و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. سپس به صورت داغ سرو کنید.


نکات:
سوفله را میتوان هم به عنوان غذای اصلی و هم بعنوان دسر سرو میشود .
در صورت تمایل مقداری جوش شیرین یا بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید تا بهتر پف کنند.
سوفله ای که در فر قرار دارد مرتب چک کنید چون درجه حرارت فرها متفاوت میباشد ، اگر روی سوفله برشته نشد میتوانید برای ۱تا۲ دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.
در نیم ساعت اول پخت در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، اصل یک سوفله خوب به میزان پف آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید