آشپزی سالم

طرز تهیه چند نوع ناگت

دستور پخت ناگت مرغ وناگت سیب زمینی بسیار خوش طعم و خوشمزه مناسب فصل تابستان

ناگت مرغ

مواد لازم
.
مرغ چرخکرده ۵۰۰ گرم

پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد درشت

سیر رنده شده ۳ تا ۵ حبه

نان باکت ۳ عدد

چند قاشق شیر برای خیس شدن خمیر نان

پنیر پیتزا ۷ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری نارنجی

۲ تا ۳ عدد تخم مرغ

این میزان چاشنی بندری طعم تند ملایمی به ناگت میده ولی اگه به تندی حساس هستید میتوانید از ۱ قاشق مرباخوری چاشنی بندری استفاده کنید

چاشنیها حاوی نمک و ادویه هستند و طعم فوق العاده عالی و حرفه ای به ناگت میده

. با این دستور حدود ۳۰ عدد ناگت خواهید داشت.


طرز تهیه

گوشت مرغ چرخ شده+پیاز رنده شده +سیر+پنیر پیتزا را مخلوط کنید.

چند قاشق شیر روی مغز نان باگت بریزید و صبر کنید تا مرطوب و خیس شود و به مواد بالا اضافه کنید.
مواد را خوب ورز دهید تا کاملا چسبنده و منسجم شود.
سپس خمیر ناگت را دو قسمت کنید.
به هر قسمت چاشنی مورد نظر را اضافه و مخلوط کنید.
روی سطح کار کمی آرد سفید بریزید و هربار مقداری از خمیر #ناگت را روی آرد بریزید و به ضخامت ۱سانت باز کنید.
سپس به فرم دلخواه کاتر بزنید.

ناگتها را ۱ساعت در فریز قرار دهید تا منجمد شوند و زمان کاور شدن در تخم مرغ و آرد سوخاری فرم آنها خراب نشود.
در این مرحله میتوانید ناگتهای کاتر زده شده را برای ۱ ماه فریز کنید و در زمان نیاز از فریز خارج کرده و در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.
.
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا از لختگی خارج شوند.

ناگتها را در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری یا مخلوط آرد سوخاری و پودر پفک بغلتانید.
سپس در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
گه ضخامت ناگتها بیشتر از ۱ سانت باشد یا حرارت زمان سرخ کردن زیاد باشد ناگت خوب مغزپخت نمیشود.ضخامت کمتر ناگت هم باعث خشک شدن آن در زمان سرخ شدن میشود

نکته

بهتر است برای لطافت و نرمی ناگت از نسبت مساوی ران و سینه مرغ چرخ شده استفاده کنید.
پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد درشت
لازم نیست زیاد از حد آب پیاز را بگیرید
سیر رنده شده ۳ تا ۵ حبه
خمیر وسط ۳ عدد نان ساندویچی
استفاده از خمیر باعث پوک شدن و لطافت ناگت شده و مانع خشک شدن ناگت در زمان سرخ شدن میشود.
چند قاشق شیر برای خیس شدن خمیر نان
پنیر پیتزا ۷ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا باعث انسجام ناگت و نرمی آن میشود
پودر سوخاری نارنجی


ناگت سیب زمینیبا پوشت چرخ کرده

مواد لازم 

گوشت چرخ کرده :۲۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط :چهار عدد
تخم مرغ:دو عدد
پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غداخوری
پیاز:یک عدد
آرد سفید :به مقدار لازم
پودر سیر:به مقدار دلخواه
پودر پیاز :به میزان دلخواه
نمک:به میزان لازم
فلفل قرمز:به میزان لازم
پودرسوخاری :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم


طرز تهیه 

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

در این فاصله پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید .

نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و گوشت را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.

در آخر رب را به مواد اضافه کرده و کمی آب بریزید و اجازه دهید مواد با هم پخته و آب آن تبخیر شود.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده کنید سپس تخم مرغ و نمک و ادویه بزنید و آن را ورز دهید.

مخلوط سیب زمینی را به شکل خمیر در آورده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و برای ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

بعد از ده دقیقه سیب زمینی را از یخچال خارج کرده و آن را به شکل گلوله های یکسان درآورید.

میان هر کدام از گلوله های سیب زمینی را گود کرده و مقداری از مواد گوشتی را قرار داده و آن را بپوشانید.

تابه ای ر روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود .

بهتر است از تابه کوچک و گود استفاده کنید تا کراکت ها داخل روغن غوطه ور شوند.

ناگت ها را داخل روغن بریزید و سرخ کنید.

ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

سپس در بشقاب سرو بچینید و با سبزیجات و سس دلخواه میل نمایید.


ناگت سیب زمینی با پنیر موزارلا

مواد لازم

سیب‌زمینی: چهار عدد

سیر تازه: چهار حبۀ متوسط

پودر سوخاری: یک کاسۀ متوسط

نمک: به مقدار لازم

پنیر موزارلا رنده‌شده: یک پیمانه

آرد ذرت: یک پیمانه

پودر سبزیجات: به مقدار لازم

پودر چیلی: به مقدار لازم


طرز تهیه

برای تهیۀ ناگت سیب‌زمینی در مرحلۀ اول باید سیب‌زمینی‌ها را بپزید. برای این کار همچنین می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را بخارپز کنید. یک ظرف گود بردارید و سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را درون آن رنده کنید. برای این کار از دندۀ درشت رنده استفاده کنید. حالا

سیرها را هم رنده کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. در مرحلۀ بعد به اندازۀ یک فنجان پودر سوخاری و یک فنجان پنیر موزارلای رنده‌شده اضافه کنید. حالا نوبت آرد ذرت است، آرد ذرت را هم اضافه کرده و در مرحلۀ آخر سراغ ادویه‌ها بروید. نمک، چیلی و سبزیجات خشک را اضافه کنید. برای این کار بهتر است از سبزیجات معطر خشک شده استفاده کنید. حالا همۀ مواد را حسابی باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط سیب‌زمینی را به خوبی ورز دهید و اجازه دهید برای نیم ساعت در یخچال بماند.

بعد از سی دقیقه که ملات سیب‌زمینی کاملاً خودش را گرفت، آن را از یخچال خارج کرده و مطابق ویدئو رول کنید. رول سیب‌زمینی را به قطعات کوچک‌تر برش داده و مطابق ویدئو آن‌ها را با کف دستتان حالت دهید تا به شکل یک گولۀ کوچک درآید و بعد درون یک سینی بچینید. مقداری نمک را به‌همراه پودر سوخاری روی سطح کارتان بریزید و گوله‌های سیب‌زمینی را درون نمک و

پودر سوخاری بغلتانید. حالا مقدار زیادی روغن درون تابه برزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی داغ شود. گوله‌های سیب‌زمینی را درون روغن داغ غوطه‌ور کنید. برای این کار همچنین می‌توانید از دستگاه سرخ‌کن استفاده کنید. بعد از اینکه گوله‌های سیب‌زمینی سرخ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و درون یک صافی بریزید تا روغن‌های اضافی خارج شوند.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن