پیتزا و ساندویچ

طرز تهیه چند نوع پیتزا جدید

دستور پخت پیتزا جدید ..پیتزا زبان و پیتزا کبابی وپیتزا برای صبحانه و مکزیکی

پیتزا زبان

مواد لازم :

خمیر پیتزا
زبان پخته
پیاز
زیتون
پنیر پیتزا
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

مقدار مواد رو ذکر نکردیم چون بستگی به مقدار خمیرتون و اینکه پیتزا رو چقدر پر گوشت یا کم گوشت دوست دارین، داره.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای یک عدد پیتزا یک نفره

۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
۲۰ گرم کره
۱/۲ قاشق مرباخوری زیره سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا زبان


طرزتهیه :

برای تهیه پیتزا زبان ابتدا باید زبان رو مزه دار کنیم پس زبان پخته رو ریش ریش میکنیم و همراه کمی کره، فلفل قرمز و به مقدار لازم نمک داخل ماهیتابه تفت میدیم تا کمی سرخ شده و مزه هم بگیره.
حالا داخل ظرف پخت پیتزا رو کمی چرب میکنیم و آرد میپاشیم تا بعدا نون پیتزا به کف ظرف نچسبه.
حالا خمیر پیتزا رو داخل ظرف پهن میکینم و نیم ساعت بهش استراحت میدیم.
تو این مدت سس پیتزامون رو درست میکنیم به این صورت که کره، فلفل قرمز، نمک و زیره رو فقط کمی با هم تفت میدیم. دقت کنین که کره خیلی زود میسوزه و بد طعم میشه پس موادو زیاد با هم تفت ندین.
بعد سس گوجه رو هم به کره اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم.
حالا سس پیتزا هم حاضره.
بعد از گذشت نیم ساعت خمیر رو به سس آغشته میکنیم.
حالا تکه های زبان رو روی خمیر پخش میکنیم. اینکه پیتزاتون پر گوشت یا کم گوشت باشه کاملا سلیقه ایه، من شخصا پیتزا رو کم گوشت دوست دارم.
بعد زیتون ها و پیاز هایی رو هم که حلقه ای بریدیم رو روی سطح خمیر پخش میکنیم.

در نهایت سطح خمیر رو کاملا با پنیر میپوشونیم و باز هم کمی پیاز و زیتون رو روی پنیر پخش میکنیم و ظرف پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا هم نون پیتزامون بپزه و هم پنیر روش آب بشه. بهتره حواستون به نون باشه تا یه موقع نون نسوزه و خشک نشه. ۵ دقیقه نهایی هم گریلو روشن کنین تا روی پیتزا برشته بشه.
حالا پیتزای زبان خوشمزه ما حاضره


پیتزا صبحانه تابستانی

مواد لازم

۳۰ گرم خمیر ترش
دو قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه آب گرم
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیمانه آرد کامل گندم
نصف پیمانه آرد کامل
نصف پیمانه جودوسر پوست کنده
۲۳۰ گرم مارچوبه تازه
¾ پیمانه پنیر چدار
یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
۳ عدد تخم مرغ آب پز سفت شده (خرد شده)
۱۱۵ گرم ژامبون گوشت
سس فلفلی


طرز تهیه

۱. قالب پیتزا را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، روغن و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آرد و جودوسر پوست کنده را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را ۲۰ دقیقه در جای گرم نگهدارید.

۲. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید خمیر را به اندازه قالب باز کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.

۳. در همین فاصله، مارچوبه را ریز خرد کنید و با ¼ پیمانه آب داخل مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود. البته باید روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. دو دقیقه پخت کافی است. آنها را آبکش کنید. خمیر پخته شده را از فر خارج کنید. روی آن پنیر بریزید. روی پنیر مارچوبه، تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی و باقی مانده پنیر را بریزید. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. در آخر با سس سرو کنید.


پیتزا کبابی

مواد لازم

۳.۵ تا ۴ پیمانه آرد کامل
کمی خمیر مایه
یک قاشق غذاخوری شکر
۱.۵ قاشق چایخوری نمک
۱ ۱/۳ پیمانه آب داغ
۱/۳ پیمانه روغن
آرد اضافه برای باز کردن خمیر
روغن اضافه برای کباب کردن پیتزا
سس پیتزا
پنیز موتزارلا


طرز تهیه

۱. کباب پز را آماده کنید.

۲. در یک کاسه بزرگ دو پیمانه آرد، خمیر مایه، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ و روغن را اضافه کنید. به مدت یک دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به تدریج آرد اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید. ۵ دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست شود.

۳. ۸ چانه از خمیر تهیه کنید. خمیر را به اندازه یک دایره با قطر ۲۰ سانتی متر باز کنید.

۴. هر دو طرف خمیر را روغن بزنید و با دست آنها را روی توری روی زغال بگذارید. به مدت ۴ دقیقه بپزید تا زیر آن کاملا طلایی شود. آن را از روی زغال بردارید و داخل بشقاب بگذارید.

۵. سس پیتزا را روی خمیر بمالید. در آخر پنیر و موادی که دوست داخل داخل پیتزا بریزید را روی سس بریزد و دوباره روی توری روی زغال بگذارید. حرارت کباب پز باید کم باشد.


پیتزا مکزیکی با سوسیس

مواد لازم

• ۲۳۰ گرم سوسیس پرادویه
• یک پیمانه سالسا با ذرت و نخود فرنگی
• روغن
• ۴ عدد نان تورتیلا
• یک پیمانه مخلوط ۴ نوع پنیر (موتزارلا، پارمسان، چدار و گودا)
• یک عدد آوکادو خرد شده
• ۴ عدد پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز خرد شده
• پوست لیمو رنده شده


طرز تهیه

۱. سوسیس ها را خرد و با روغن در تابه سرخ کنید. سالسا را در یک قابلمه گرم کنید.

۲. سینی فر را چرب کنید. نان های تورتیلا را داخل آن بچینید. روی آنها پنیرها را بریزید. نان را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شود. روی نان ها سالسای گرم، سوسیس سرخ شده، آووکادو، پیازچه و گشنیز بریزید. در آخر کمی پوست رنده شده لیمو بپاشید و سرو کنید.


مینی پیتزا گوجه فرنگی و ریحان

مواد لازم

خمیر پیتزای ساده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم پنیر موتزارلا
سه پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
۴ حبه سیر رنده شده
نصف پیمانه برگ تازه ریحان
پودر فلفل سیاه
روغن زیتون (اضافه)


طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو ورق روغنی را چرب کنید و کنار بگذارید. خمیر پیتزا را آماده کنید. خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید. هر کدام از چانه های خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و روی ورقه روغنی یا سینی فر بگذارید. با قلم مو روی سطح خمیر روغن بمالید. با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

۲. خمیر را از فر خارج کنید. روی آن پنیر، گوجه فرنگی و سیر بریزید. ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود. روی پیتزا برگ ریحان و پودر فلفل سیاه و در صورت تمایل، روغن زیتون بپاشید.


پیتزا پیاز کاراملی

مواد لازم

یک عدد پیاز قرمز درشت، خلال شده
دو حبه سیر رنده شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد نان پیتا
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده
¾ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده
¼ پیمانه پنیر رومانو، رنده شده
¼ پیمانه برگ تازه ریحان، خرد شده


طرز تهیه

۱. در یک قابلمه کوچک خلال های پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید. شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا پیاز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و به اصطلاح سبک شود. به طور مرتب آن را هم بزنید تا نسوزد.

۲. یک طرف نان های پیتا را روی حرارت مستقیم زغال به مدت یک یا دو دقیقه برشته کنید. روی نان ها، سیر و پیاز، گوجه فرنگی و پنیرهای موتزارلا و رومانو بریزید.

۳. دوباره نان را روی توری کباب پز بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه در کباب پز را ببندید تا پنیر آب شود. از روی حرارت بردارید و با برگ های ریحان سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن