آشپزی ملل

طرز تهیه چند نوع پیتزا جدید

دستور پخت چند نوع پیتزا بسیار خوش مزه با طعم های بی نظیر و متنوع

پیتزا کاستروله

مواد مورد

دو فنجان پاستا پخته شده

۲۰۰ گرم گوشت خام گوسفندی

یک عدد پیاز ، خرد شده

دو حبه سیر ، له‌ شده

یک فلفل دلمه‌ ای بزگ سبز ، خرد شده

یک فنجان سوسیس پپرونی تند

۳۰۰ گرم سس پیتزا

چهار قاشق سوپ خوری شیر

یک فنجلان پنیر پیتزا رنده شده


طرز تهیه

ابتدا پاستا ها را با توجه به دستور پخت پشت بسته داخل یک قابله بزرگ آماده کرده و آب کش می نماییم.

سپس فر را روشن نموده و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پیش گرم شود و تمام محیط فر را گرم کرده باشد.

ابتدا یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و دو قاشق غذا خوری روغن زیتون را اضافه کرده و تفت می دهیم سپس مقداری پیاز ، سیر و فلفل سبز را که خرد کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز ها رنگشان طلایی شود.

گوشت ها را درون مواد ریخته و هر طرف را حدود ۸ دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت قهوه ای شود ، سپس رشته فرنگی ، سوسیس پپرونی ، سس پیتزا و شیر را به مواد اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار داده و کاملا میکس می کنیم و ۱۰ دقیقه می پزیم.

در پایان نیز مواد را در یک ظرف مناسب پیتزا پخش کرده و رویش پنیر پیتزا می ریزیم و به درون فر هدایت می کنیم و ۵ تا ۱۰ دقیقه می پزیم.


پیتزا کبابی هاوایی

مواد مورد نیاز

۳۵۰ گرم خمیر پیتزا تازه

۱ قاشق سوپ خوری عسل
یک قاشق چای خوری آب
سه تکه آناناس تازه
۱۲۰ گرم ژامبون تازه

۲/۳ فنجان کمتر – سس مینارا
۱۲۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه


طرز تهیه

خمیر پیتزا را باید از قبل داخل یخچال گذاشته باشین تا کمی سفت بشه

حالا خمیر را دوباره از یخچال خارج می کنیم تا ۳۰ دقیقه اجازه می دیم به دمای اتاق نزدیک بشه

کوره کبابی رو به دمای بالا می رسانیم و شروع به اماده سازی پیتزا می کنیم.

برای اولین کار یک کاسه کوچک آماده می کنیم و عسل و یک قاشق چای خوری آب را در آن مخلوط می کنیم

حالا آناناس و ژامبون مرغ را بهش اضافه مرده و خوب هم می زنیم.

حالا این مخلوط را که درست کردیم درون یک تور گریل کرده و به مدت ۳ دقیقه بر روی کوره گریل می کنیم

سپس سمت دیگر مواد را روی کوره قرار می دهیم و همین کار را دوباره تکرار می کنیم.

سپس مواد را دورن یک بشقاب ریخته و به قطعات یک اینچی تقسیم می کنیم.

حال خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را درون یم ظرف پیتزا ۷ اینچی پخش می کنیم.

این ظرف ها را روی کوره گریل به مدت دو دقیقه می پزیم سپس سمت دیگرش را روی گریل قرار داده و ۲ دقیقه اجازه می دهیم تا پخته بشه.

درجه حرارت کوره را پاین می آوریم حدود متوسط قرار می دیم.

حالا سس ماریانا را روی پیتزا ها پخش می کنیم و اجازه می دیم به خورد خمیر بره

ژامبون مرغ و آناناس های گریل شده را به مقدار متوسط روی هر چهار خمیر پخش می کنیم.

پنیر پیتزا رنده شده را به مقدار مساوی روی مواد می ریزیم و روی کوره منتقل می کنیم.

مدت ۳ دقیقه پیتزا را روی حرارت قرار می دیم تا پنیر کاملا ذوب بشه و رنگ طلایی به خودش بگیره


 کیک پیتزا در قالب مافین

مواد لازم

جعفری یک قاشق سوپ خوری (ریز شده)
پنیر پیتزا نصف پیمانه (رنده شده)
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری سرصاف
گوجه فرنگی نصف پیمانه (خرد شده)
قارچ نصف پیمانه (خرد شده)
ذرت نصف پیمانه (آب پز شده)
روغن مایع یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک و نیم پیمانه
سوسیس میزان دلخواه (خرد شده)
فلفل دلمه ای نصف پیمانه (خرد شده)
گشنیز یک قاشق سوپ خوری (ریز شده)
کالباس میزان دلخواه (خرد شده)
مایع ماکارونی میزان دلخواه (سرد شده)


طرز تهیه 

جهت تهیه کیک پیتزا ابتدا تخم مرغ ها را با روغن مایع همزده ، بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده حدود دو دقیقه که ماند و پف کرد به تخم مرغها اضافه کرده و با همزن میزنیم سپس آرد را در دو مرحله اضافه کرده و همزده سپس از موادی که در مواد لازم ذکر کردیم بنا به ذائقه خودتان هر کدام را که دوست دارید اضافه کرده و همزده نباید مواد خیلی سفت شود .
سپس دو سوم قالب مورد نظر را از مواد پر کرده و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته ( حدودا ۳۰ دقیقه ) تا روی مواد طلائی شود .

نکته: اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید.
می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.


پیتزا سالامی تند

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
مایه خمیر ۱۰ گرم
شکر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
شیر ولرم ۱/۸ لیتر
روغن زیتون ۶ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ۶ عدد
فلفل سبز ریز ۶ عدد
پنیر ورقه ای ۶۰ گرم
کالباس سالامی به صورت ورقه ای ۵۰ گرم


طرز تهیه:
یک سینی را چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده وسط آرد را گود کرده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و کمی آرد در وسط آن هم میزنیم.روی کاسه را میپوشانیم.این پیش خمیر را ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند تا ور بیاید.سپس پیش خمیر را با باقیمانده آرد و ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و نمک ورز میدهیم آنگاه از آن دو تکه خمیر در می آوریم و آنها را باز میکنیم.صفحه های خمیر را در سینی قرار میدهیم ۲۰ دقیقه میگذاریم در یک محل گرم بماند.

فر را تا ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و گوجه فرنگی ها را پوست گرفته،به ورق های ضخیم میبریم.ورق های گوجه فرنگی را روی خمیر میچینیم، دم فلفل ها را گرفته و آنها راه نصف میکنیم.تخم فلفل ها را میگیریم.پنیر را به شکل رشته هایی به عرض یک سانتی متر میبریم.فلفل و رشته های پنیر ورقه ای و سالامی یا کالباس را مابین گوجه فرنگی ها پخش میکنیم.روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه درون فر میگذاریم و داغ سرو میکنیم.

نکته ها
برای پخت پیتزا علاوه بر فر از مایکروفر و وسیله های مشابه هم میتوان استفاده کرد


پیتزا پپرونی 

مواد لازم :

سوسیس پپرونی : ۲۰۰ گرم
زیتون بدون هسته : به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه
قارچ : به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان : ۵۰ گرم
سس مخصوص پیتزا *طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
خمیر پیتزا *طرز تهیه خمیر پیتزا
نمک و فلفل


طرز تهیه :

ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف پیتزا پهن کرده و به ضخامت ۳ سانت از سس مخصوص پیتزا را روی آن بمالید. سپس مقداری از پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح آن را بپوشاند و بعد سوسیس پپرونی را که خرد کرده اید به همراه باقی مواد روی پنیر پیتزا بچینید و بازهم روی آنها را با پنیر پارمسان و بقیه پنیر پیتزا بپوشانید.

ظرف را داخل فر قرار دهید و دما را روی ۵۰۰ تا ۵۵۰ درجه فارنهایت تنظیم نمایید. پس از گذشت ۸ دقیقه آن را از فر بیرون بیاورید. قبل از برش دادن به مدت ۲ دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا نان پیتزا تردد شود.

نکات:
– اگر خمیر پیتزا را به صورت آماده تهیه میکنید دقت داشته باشید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

– اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد.

– موادی که روی پیتزا ریخته می شود هیچ محدودیتی ندارد پس بنا به سلیقه و ذائقه خود میتوانید آن را کم یا زیاد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن