کیک و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی

کیک پنیرخامه لطیف

مواد لازم :

پنیر خامه‌ای ٢٣٠ گرم
شیر ٢٠٠ میلی لیتر
تخم مرغ ۶ عدد (زرده از سفیده جدا)
کره ۴ قاشق غذاخوری
شکر ١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
آرد ١۶٠ گرم (تقریبا ٣/۴ پیمانه)
پودر نشاسته ٣ قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری


دستور تهیه :

بهتر است برای تهیه این چیز کیک از پنیر خامه‌ای استفاده کنید اما می‌توانید بنا به ذائقه از ترکیب پنیر خامه‌ای و خامه نیز استفاده کنید. در مرحله اول پنیر خامه‌ای و شیر را با هم مخلوط کنید و همچنین کره را اضافه کنید. (کره باید به دمای محیط رسیده باشد). مواد ذکر شده را خوب با هم مخلوط کرده و بگذارید روی قابلمه‌ای که آب در حال جوش است (بن ماری)، تا پنیر خامه‌ای خوب با شیر مخلوط شود. می‌توانید این کار را روی شعله کم اجاق گاز انجام دهید ولی باید حواستان باشد تا مواد به مرحله جوش نرسد

زرده تخم‌مرغ را به همراه ۴۰ گرم شکر پودر شده خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و رنگ آن کرم شود.(باید اطمینان حاصل کنید که سفیده و زرده تخم مرغ کاملا از هم جدا شده). زرده تخم‌مرغ زده شده همراه شکر را به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و هم بزنید (اگر مواد پنیر خامه‌ای سرد باشد بهتر است، ولی اگر هنوز گرم بود اشکالی ندارد). آرد و پودر نشاسته را با هم خوب مخلوط کنید و چند بار الک نمایید تا حالت پوکی آرد بدست بیاید. آرد الک شده را به مایه پنیر خامه‌ای و زرده تخم بیافزایید و با همزن برقی ۱ الی ۲ دقیقه خوب هم بزنید تا آرد بصورت گوله‌ای نماند (آرد را کم کم به مواد بیافزایید).

سفیده تخم‌مرغ را را ظرفی تمیز و پاک شده با همزن آنقدر بزنید تا کاملا پف کند (همانند کیک اسنفجی). در اواخر این مرحله باقی‌مانده شکر پودر شده و کمی پودر کرم تارتار را کم کم به سفیده اضافه کنید و به قدری هم بزنید که سفیده تخم‌مرغ از ظرف نریزد. سفیده زده شده را به آرامی و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد مخلوط شود. دقت کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا پف سفیده نخوابد. در نتیجه می‌بایست یک مایه کیک لطیف و پف کرده بدست بیاید. مواد را درون قالب کمربندی یا قالب ساده به آرامی بریزید. البته باید از قبل دور قالب را با فویل بپوشانید و درون قالب را نیز با کاغذ روغنی تمام قسمت‌های آن را پوشانده باشید (بهتر است از قالبی با دیواره‌های بلند استفاده کنید). مایه کیک را که درون قالب ریختید کمی قالب را تکان دهید تا کاملا پخش شود.

فر را می‌بایست از قبل و در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کردید و همچنین کف سینی فر به قطر ۱ سانتی متر آب بریزید تا گرم شود. قالب کیک را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا این کیک در دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت و نیم به خوبی بپزد. البته بعد از یک ساعت زمان باید کیک را چک کنید اگر کاملا پخته و طلایی و پف کرده بود فر را خاموش کنید (به هیچ عنوان به آن چنگال نزنید). بعد از خاموش کردن فر بگذارید کیک به مدت ۱۰ دقیقه و نه بیشتر در فر بماند، بعد آن را خارج کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن