آشپزی ملل

طرز تهیه کازان کباب

کازان کباب غذای کشور ترکیه با بادنجان وگوشت چرخ کرده

مواد لازم:

بادمجان قلمي ۴ عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پياز ۱ عدد کوچک

جعفري ريز شده يک قاشق غداخوري

زردچوبه به مقدار کم

فلفل سياه به مقدار کم

نمک به مقدار کافي

رب يک قاشق غذاخوري

روغن مايع ۴ قاشق غذاخوري

آب ليمو يک قاشق غذاخوري


طرز تهيه:

بادمجانها را به صورت راه راه پوست بگيريد و روي بادمجان ها را برشهاي عمودي ايجاد نماييد. دقت کنيد که کامل بادمجان را برش نزنید تا یک سانتی متر یا بیشتر برش زده يک در ميان برشه هاي ايجاد شده را با کمک چاقو بيرون آورده و حالت دندانه اي ايجاد کنيد.

بادمجانهاي آماده شده سرخ کنيد. پياز به همراه گوشت چرخ کرده و جعفري و نمک و فلفل و زردچوبه ورز دهيد.

مخلوط گوشت را به صورت گلوله اي درآورده و در قسمت هاي خالي بادمجونها جاي داده و با دست فرم دهيد.

و مدل دیگر به این صورت است که به جایی اینکه یکی در میان بادمجان را خالی کنید بادمجانها را به قسمت مساوی تقسیم نمایید و یکی درمیان بادمجان و گوشت کبابی که با دست فرم داده ایم را داخل سیخ چوبی قرار دهیم.

بادمجان هاي آماده شده را کف ظرف مناسبي بچينيد.

در يک ليوان آب رب و آب ليمو را خوب مخلوط نموده و داخل ظرف اضافه نماييد.

ظرف را تا موقع پخت کامل بادمجانها ،روي گاز با شعله خيلي ملايم قرار دهيد.

loading...
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن