دستور غذایی کاربران

طرز تهیه پیراشکی مرغ ارسالی کاربران

پیراشکی مرغ با پنیر و دستور پخت خمیر مخصوص با سبزیجات بسیار خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

آرد سفید نان: ۳ پیمانه (۳۷۵ گرم)

نمک: ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم)

خمیرمایه تازه: ۱۰ گرم (یا پودر مایه خمیر خشک: ۱ قاشق چایخوری)

شکر: ۱ قاشق چایخوری (۵ گرم)

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری (۲۸ میلی‌لیتر)

آبِ گرم: ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)

ماست ۱۰۰ گرم

نعناع خشک و آویشن به میزان دلخواه


مواد داخل پیراشکی

مرغ یا گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

هویچ رنده شده ۲ عدد

سیر رنده شده ۳ یا ۲ حبه

پیاز خورد شده ۲ عدد

فلفل زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پنیر پارمزان رنده شده ۱۵۰ گرم

فلفل سبز و فلفل قرمز شیرین

زیتون برای تزیین روی پیراشکی

سس گوجه فرنگی


طرز تهیه خمیر پیراشکی

ابتداد آب ولرم توی کاسه ریخته بعد پودر خمیر مایه شکررا اضافه کرده خوب هم زده بعد روغن ونمک سپس ماست را اضافه کنید بعد نعناع خشک وآویشن را به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کتید کم کم آرد اضافه کنید خوب ورز دهیدوقتی خمیر به دست تون نچسبید روشو پوشانده برای ۲ ساعتی استراحت دهید

مواد داخل ابتداد پیاز را کمی باروغن سرخ کرده من از مرغ چرخ کرده استفاده کردم شما اگر دوست دارید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید با پیاز کمی تف داده بعد سیر هویچ رنده شده را اضافه کنید نمک وفلفل زردچوبه را ریخته خوب تف دهید کمی آب ریخته بزارید مواد خوب پخته شود وقتی آبش جمع شد و گوشت پخته شده بزارید کنار

خمیر پیراشکی را پف شو گرفته روی تخته آرد بریزید خمیر را کمی ورز داده به اندازه یک نارنگی خمیر ها را اماده کنید دونه دونه خمیر را باز کرده وسط خمیر مقداری از مایع گوشت ریخته بعد پنیر رنده شده روی مواد بریزید دو طرف خمیر را بسته توی سینه فر را کاغذ روغنی پهن کرده خمیرها را آماده کنید بعد روی خمیر سس گوجه زده فلفل ها را باریک برش زده روی خمیر بچینید بعد پنیر رنده شده روش ریخته وزیتون سیاه هم برای تزیین گذاشته فر را از قبل روی دمای ۲۰۰ بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه وقتی روش طلایی شده پیراشکی شما آمادست ..


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید