آشپزی سالمآشپزی ملل

طرز تهیه کبه برنجی عربی

کبه یک غذای عربی است وبسیار ساده وخوشمزه

مواد لازم برای کبه برنجی

گوشت چرخ کرده=۲۵۰گرم
برنج =یک بیمانه
سیب زمینی = یک عدد متوسط
نخود لپه =به میزان دلخواه
پیاز =یک عدد بزرگ
جعفری خرد شده ادویه فلفل سیاه نمک
روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه کبه برنجی

پیاز را کمی تفت میدهیم گوشت را اضافه میکنیم +ادویه+فلفل سیاه +نمک+نخود لپه پخته شده+جعفری در مرحله بعدی سیب زمینی را در اب برنج می گذاریم تا با برنج بپزه مثل پلو پختن معمولی .
وقتی برنج پخت ان را ابکش می کنیم و همراه سیب زمینی میکوبیم تا خمیر مانند بشه بعد کمی از برنجها بر می داریم توی دستمون پهن میکنیم وازمواد گوشتی مقداری وسط ان می گذاریم ومیبندیم به طوری که مواد برنجی دور تادور مواد گوشتی را بگیره .

بعد روغن را داغ میکنیم وکبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم وگرم گرم نوش جان می کنیم فقط توجه کنید موقع سرخ کردن کبه ها در ما هیتا به به همدیگه نچسبند .(بهتره که بعد از اینکه کبه ها رو پیچیدید قبل از سرخ کردن داخل تخم مرغ زده شده غلط بدید و بعد داخل روغن بندازید تا سرخ شه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن