آشپزی ملل

طرز تهیه کتلت پوژارسکی روسیه

مواد لازم
نان باگت (خردشده) ۱ عدد
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
ران و سینه مرغ (بدون استخوان و خردشده) از هرکدام ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پاپریکا (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. نان باگت را به مدت ۳۰ دقیقه در ظرفی حاوی شیر بخوابانید تا نرم و یکدست شود. پس از این مدت، آن را با دست فشار دهید تا شیر اضافی از آن خارج شود، سپس نان را به همراه تکه های مرغ از چرخ گوشت رد کنید و در ظرفی بریزید؛
۲. تخم مرغ، دو قاشق سوپ خوری روغن مایع، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ چرخ شده اضافه کرده و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کرده و مایه یکدستی حاصل شود؛
۳. کفِ دستتان را با روغن مایع، کمی چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته، به شکل گرد فرم داده و با کفِ دست فشار دهید تا صاف شوند. آن ها را در پودر سوخاری غلتانده و در تابه ای حاوی روغنِ داغِ فراوان، روی حرارت ملایم سرخ کنید؛
۴. پس از سرخ شدنِ یک طرف، کتلت ها را برگردانید تا طرفِ دیگر آن ها نیز سرخ شود. پس از سرخشدن، کتلت های پوژارسکی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود، سپس آن ها را در ظرف دردار چیده و به همراه نان و سالاد با خود به پیکنیک ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن