دسر

طرز تهیه کرم بروله ساده

یک دسر فرانسوی خوشمزه بافت داخلی این دسر، نرم و کرم مانند

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
خامه ی پرچرب ۲ لیوان
شکر ۴ قاشق
وانیل
نمک


طرز تهیه:

قبل از شروع تهیه ی این دسر خوشمزه ابتدا فر را تا دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم کنید.

۴ عدد تخم مرغ را شکسته و زرده ها را از سفید کاملا جدا کنید.

در ظرف دیگری چند پیمانه شکر را به همراه وانیل و نمک بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. کمی به آرامی هم بزنید و توجه داشته باشید که اینکار را به دقت انجام دهید تا خامه شل نشود. حال ظرف خامه را به مدت ۲ دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شکر در آن به خوبی حل شود.

بعد از اینکه خامه را از مایکروفر درآوردید کمی به آرامی آن را هم بزینید تا از حل شدن شکر در آن مطمئن شوید.

حال به سراغ ظرف تخم مرغها رفته و آنها را فقط جهت یکنواخت شدن بهم بزنید. سپس آنها را به مخلوط خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کرم بروله را در داخل ظرفهای سرامیکی دسر بریزید و آنها را در دیس فر چیده و کمی آب داغ در کف دیس بریزید. کم بروله باید به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن